Spor İşte Kocaman'dan 'zafer' yorumu

İşte Kocaman'dan 'zafer' yorumu

Paylaş
İşte Kocaman'dan 'zafer' yorumu

Sarı lacivertli ekibin teknik patronu Aykut Kocaman; Trabzonspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

Oyundan sonuca gitmeyi seven bir teknik adam olduğunu söyleyen Kocaman, "Bu akşam istisnai bir durumdu. Sonuç oyundan daha önemliydi. Mutluyuz. Kazanmak zorundaydık. Muhteşem taraftarımızla birlikte Trabzonspor karşısında kazanma duygusunu tatmak istiyorduk ve başardık" ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül'e koırmızı kart pozisyonundaki hareketi dolayısıyla soyunma odasına bir şeyler söylediğine dair bir soruya ise, "Bunu sizden duyuyorum. Hangi kaynaktan aldınız bilmiyorum ama doğru değil. Gökhan'ın pozisyonunda doğruyu söylediyse aferin ona. Soyunma odasında bir şeyler demedim. Hakem takdiri bir pozisyondu. Gökhan'ı tavrından dolayı ise kutluyorum" dedi.

Uzun zamandır bu kadar gerilimli bir maça çıkmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Gerilimi yüksek bir mücadeleydi. Bu sezon geçtiğimiz sene aldığımız şampiyonluğu yine almalıyız. Sezon başında böyle bir konuma itildik. Trabzonspor karşısında önemli olan skora gitmek ve korumaktı. Rakibin kaybedeceği bir şey yoktu. Şampiyonlar Ligi'nde iyiydiler; ama ligde geride kaldılar. 10 kişi kalınca öne çıkmaları normaldi. Bizim gibi oturaklı bir takımın öne geçtikten sonra çok hızlı ve sık ataklalar yapmamalıyız" diyerek takımına da eleştiride bulundu.

Son olarak iki sakat futbolcusu için konuşan Kocaman, "Selçuk'ta kas sorunu gözüküyor ve bu tehlikeli" derken; Emre için ise durumunun netlik kazanmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı