Spor Kanarya'da seferberlik

Kanarya'da seferberlik

Paylaş
Kanarya'da seferberlik

Sarı-lacivertliler, yarın yapılacak olağanüstü genel kurul için adeta nefesini tuttu. Yeterli çoğunluğun sağlanması için tüm imkanlar seferber edilirken alınacak kararlarla ilgili fikir alışverişleri yoğun şekilde devam ediyor.

Fenerbahçe camiası nefesini tuttu, yarın yapılacak olağanüstü genel kurula kilitlendi. Sarı-lacivertliler, ilk toplantıda yeterli çoğunluğu sağlayıp ligin geri kalan bölümüyle ilgili kritik kararlar alabilmek için adeta seferberlik ilan etti. Üyelere sürekli toplantıya katılma çağrısı yapan yönetim; Şişli, Caddebostan ve Ataşehir’den kaldıracağı servislerle üyeleri kongre için stada taşıyacak.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç ve ekibi, geçtiğimiz hafta boyunca üyelerle birçok organizasyonda bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu. Kimi üyeler özellikle ligden çekilme fikrine sıcak bakmazken bazı üyeler ise böyle bir kararı sonuna kadar destekleyeceklerini dile getirdi. Fenerbahçe’nin belki de Türk futbolunda milat olacak kongresi yarın saat 17.00’de başlayacak.

CEZA VARSA ROTA FIFA

Sarılacivertli yönetim, PFDK’dan gelecek haberi bekliyor. Kanarya, Trabzon maçında yaşanan olaylar nedeniyle futbolcuların ceza alması halinde konuyu FIFA’ya taşımaya hazırlanıyor. Başkan Koç, konuyla ilgili “İnşallah ceza vermezler. Yoksa Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer” ifadelerini kullanmıştı.

HAZIRLIĞA DEVAM

Haberin Devamı

Fenerbahçe, çarşamba günü oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, teknik ve taktik ağırlıklıydı. Sarılacivertliler, bugün yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.

KAZANMAYA ODAKLIYIM

Fenerbahçe’nin yıldız 10 numarası Szymanski, Polonya basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu sezon 46 maçta 12 gol ve 14 asistlik performansıyla takıma büyük katkı veren yıldız futbolcu, son dönemde suskun kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Szymanski, “Son maçlarda benim gol ve asist üretemediğimden bahsediliyor. Ama ben, buna hiç takılmıyorum. Ben, sahada kazanma odaklıyım ve takımım için savaşırım” ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertliler ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu, birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde bulunuyor.

İNGİLİZLER İNAT ETTİ

İngiliz ekipleri, Fenerbahçe’nin yıldızlarını takımdan koparmaya niyetli. Sarı-lacivertlilerde 3 isim, Premier Lig kulüplerinin yakın markajında. Ferdi’ye Arsenal, Batshuayi’ye Leeds United ve Osayi’ye de West Ham ciddi anlamda talip oldu. Yönetim, sezon sonu iyi teklifler gelmesi halinde transferleri gündeme alacak.