Spor Kaptanınız konuşuyor

Kaptanınız konuşuyor

Paylaş
Kaptanınız konuşuyor

17 golle krallık yarışında zirvede olan Edin Dzeko, Rize deplasmanında sarı-lacivertlilerin en büyük hücum silahı olacak. İsmail Kartal’ın çok güvendiği Boşnak forvet, golcülüğünün yanı sıra hocasının en büyük yardımcılarından biri.

Kaptanlık bandını takan Dzeko, Alanya beraberliğiyle kaybedilen liderliğin ardından takımın moralini yükseltmek için çaba gösteriyor. Arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarda bu kaybın telafi edilebileceğini dile getiren 37 yaşındaki futbolcu, tecrübeli isimlere de daha fazla sorumluluk almaları yönünde telkinde bulunuyor.

Haberin Devamı

FRED RÖTAR YAPACAK

Sarı-lacivertli taraftarlar, Fred’in sakatlıktan dönmesini dört gözle bekliyor. Brezilyalı orta sahanın, haftaya Kasımpaşa maçıyla birlikte sahalara dönmesi planlanıyordu. Ancak bunun gerçekleşmeyeceği ve Fred’in Hatay maçında forma giyebileceği öğrenildi.

BUSENAZ ARTIK FENERBAHÇELİ

Fenerbahçe, bir olimpiyat şampiyonunu kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, dünya ve Avrupa şampiyonlukları da bulunan milli boksör Busenaz Sürmeneli’nin bundan böyle Fenerbahçe sporcusu olarak ringe çıkacağını açıkladı. Trabzonspor ile yollarını ayıran Busenaz’ın transferi, “Dünyanın en büyük spor kulübüne hoş geldin diyor, 2024 Paris Olimpiyatları başta olmak üzere mücadele edeceği tüm kulvarlarda sonsuz başarılar diliyoruz” ifadesiyle duyuruldu.

Haberin Devamı

İLK POSTA DUYURDU

Posta, Busenaz Sürmeneli’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağını 11 Şubat’ta okurlarına duyurmuştu.

SERDAR GÖREVE HAZIR

Kiralık gittiği Karagümrük’ten geri dönen Serdar Dursun, göreve hazır. Tecrübeli oyuncu, forvet hattında hocasından şans bekleyecek. İsmail Kartal’ın, Rize maçında Serdar’a ikinci yarıda şans vermeyi planladığı öğrenildi

BAŞKANLIK BİR CESARET MERKEZİ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) üyesi ve bir önceki divan başkan adaylarından Sait Yılmaz, “Fenerbahçe’nin başına ne zaman nerde ne geleceği, nasıl bir çorap örüleceği belli değil. Fenerbahçe başkanlığı artık bir karakter ve cesaret merkezi olmuştur” dedi. Yılmaz, şöyle devam etti: “Ben de YDK başkan adaylığı için adayların ortaya çıkmasını bekliyorum, daha sonra gereğini yapacağım.”