Spor Kartal'a uçuş yasağı

Kartal'a uçuş yasağı

Paylaş
Kartal'a uçuş yasağı

Beşiktaş, Sivasspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Manaj’ın 6’da attığı golde kaleci Ersin’in de hatası vardı. Kartal son 3 maçta 2 yenilgi, bir beraberlik alabildi, tek gol atamadı.

Son iki maçta gol atamayan Beşiktaş, Sivas’ta da bunu başaramadı, zorlu maçta 1-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Sivas, 4’te Barrow’un ortasında Appindangoye’nin kafa vuruşuyla gole yaklaştı, Ersin başarılıydı. 6’da Manaj baskı yapıp topu Colley’den kazandı. Emrah Başsan ile paslaşıp, ceza sahası çaprazından vurdu. Kaleci Ersin’in de hatasıyla top filelere gitti: 1-0. Manaj 13’te kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ersin ayaklarıyla mutlak golü önledi. 18’de Salih’in ceza sahasında yerde kalmasına hakem Ali Şansalan penaltı dedi. VAR kontrolünde penaltı iptal edildi. 41’de yine Manaj vurdu, Ersin topu kontrol etti.

Haberin Devamı

CENK DİREĞE TAKILDI

48’de Ghezzal’ın pasında topu göğsüne alan Cenk Tosun’un vuruşu üst direkten döndü. Bir dakika sonra Ghezzal’ın vuruşunda Ali Şaşal başarılıydı. 54’te Ali Şaşal, Zaynutdinov’un vuruşunu çizgiden çıkardı. 65’te Manaj yine defansı arkasına taktı, önünü boşalttı, şutunu attı. Top dışarı gitti. Beşiktaş son dakikalarda baskısını artırdı. 89’da Muleka’nın vuruşu az farkla auta gitti. 90+1’de Rashica’nın sert şutu yandan aut oldu.

CENK: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Beşiktaş’ın tecrübeli ismi Cenk Tosun, Sivas’ta yenilgiyi hak etmediklerini söyledi. Tecrübeli oyuncu, bir topunun direkten dönmesine de dikkat çekerek, “Çok iyi oynamadık ama en azından berabere bitirebilirdik. Umarım kısa sürede toparlanırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

BÜLENT UYGUN’A KIRMIZI KART

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 84. dakikada itirazlar sonucunda ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Uygun ikili mücadelede yaşanan karambolde Sivas aleyhine verilen kararı beğenmedi.

TAKIM OTOBÜSÜ DURDURULDU

Sivas’ta takımı desteklemeye gelen Beşiktaşlı taraftarlar maç sonu takıma tepki gösterdi. Taraftarlar yönetim ve futbolcular aleyhine, “Bu takım, bu sonuçlar Beşiktaş’a yakışmıyor” diye tezahürat yaptı. Taraftarlar daha sonra takım otobüsünün önünü kesti, “İnin aşağı” diye bağırdı. Taraftarları güvenlik güçleri dağıttı, otobüs yoluna devam etti.

HAKKIMIZ YENİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Sivas maçının hakeminden yakındı. Portekizli hoca, “İki haftadır hakkımızın yendiği söyleyebilirim. Rakip Salih’e çarpıyor, net penaltı var. VAR’dan dönüyor. Daha dikkatli olmaları lazım. Bu doğru değil” dedi. Santos şunları söyledi: “Rakamlarda üstündük ama maça kötü başladık. İlk 15 dakika çok kötü oynadık. Öyle bir gol yedik ki, rakibe hediye ettik. İkinci yarı istediklerimizi sahaya yansıttık. Oyuncularımın şunu anlaması lazım. İlk dakikadan son dakikaya aynı seviyede olmak zorundayız. Çok uğraştık ama bir şekilde sonuçlandıramadık. Hakemlerle ilgili konuşmadım ama artık yeter.”