Spor Kartal'da gündem Klaassen

Kartal'da gündem Klaassen

Paylaş
Kartal'da gündem Klaassen

Menajerler sezon başında Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeyip Inter’e giden Davy Klaassen’i Beşiktaş’a önerdi. 31 yaşındaki orta saha bedelsiz alınabilir.

Beşiktaş sezon başında Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen ile temasa geçmiş, 31 yaşındaki Ajax’lı oyuncunun tercihi Inter olmuştu. İtalya’da mutlu olmayan ve ayrılmak isteyen Klaassen, menajeri tarafından Beşiktaş’a önerildi. Inter’in bir yıllık opsiyonu kullanmayacağı ve Klaassen’in bonservis bedelsiz olarak Beşiktaş’a gelebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

GOL VE ASİSTİ YOK

Sezon sonunda kalıp kalmayacağı belli olmamasına rağmen Klaassen, teknik direktör Fernando Santos’a soruldu. Portekizli teknik adamın, “Faydalı olur” raporu üzerine Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar maliyet araştırmasına girdi. Bonservisi olmasa bile Klaassen’in imza parası istemesi ve 3 yıllık sözleşme talep etmesi kararı geciktiriyor. Inter ile 18 resmi karşılaşmaya çıkan Klaassen’in gol ve asisti bulunmuyor.

WEGHORST HABER YOLLADI

İki yıl önce İngiliz ekibi Burnley’den kiralanan Wout Weghorst, kalması yönündeki ısrarlara rağmen Manchester United’a gitmişti. Tecrübeli forvet kendini gösteremeyince Alman ekibi Hoffenheim’e kiralandı. Almanya’da bu sezon 21 maça çıkan, 5 gol atan Weghorst, “Beni alın” mesajı yolladı. Beşiktaş yönetimi ise henüz cevap vermedi.

Haberin Devamı

ZORLU VİRAJA GİRİYORLAR

Beşiktaş 8 Mayıs’a kadar iki kulvarda 7 maça çıkacak. Kartal, 4 Nisan’da başlayacak virajda kupa yarı finalinde Ankaragücü ile iki kez karşılaşacak. Ankaragücü bir kez de ligde Kartal’ın karşısına çıkacak. Ligde kalan diğer maçlarda Başakşehir, Samsun, Fenerbahçe, Rize sınavları üçüncülük için büyük önem taşıyor.