Spor Kartal'da rota Ramalho

Kartal'da rota Ramalho

Paylaş
Kartal'da rota Ramalho

Stoper arayışını hızlandıran Beşiktaş, PSV’den Andre Ramalho için görüşmelere başladı. 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması transferini kolaylaştırıyor.

Ara transferde gelecek sezonun iskelet kadrosunu oluşturmaya çalışan Beşiktaş’ın önceliklerinden biri stoperdi. Teknik direktör Fernando Santos’un onayı ile görüşülen 31 yaşındaki Brezilyalı Andre Ramalho ile görüşmeler olumlu giderken, PSV ile de pazarlık sürüyor. Piyasa değeri 3 milyon euro olsa da Hollanda ekibinin çok daha az bir rakama ikna edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ÖN LİBERO DA OYNUYOR

Salzburg, Mainz, Leverkusen formaları da giyen Ramalho, her iki ayağını kullanması ve stoper dışında ön liberoda oynaması nedeniyle tercih ediliyor. Newcastle’dan Lascelles ve Getafe’den Duarte’yle ilgilenen Beşiktaş, bu görüşmelerde mesafe alamayınca rotayı Ramalho’ya çevirmişti.

8 OYUNCU YOK

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Masuaku ile Aboubakar’ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic yok. Kart cezalısı Mert Günok ve Tayfur Bingöl dışında Adana Demirspor maçında sakatlanan Semih ile ağrıları artan Onur Bulut da Sivas’a götürülmedi. Beşiktaş’ta Necip ve Gedson’un 3’er sarı kartı bulunuyor.

BEŞİKTAŞ ZOR VİRAJDA

Son iki lig maçında gol atamayan, 1 puanla yetinen Beşiktaş, Sivasspor’a konuk oluyor. Yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen Kartal, böylece sonraki haftadaki Trabzonspor maçı için de moral arayacak.

Haberin Devamı

COŞKULU KARŞILAMA

Beşiktaş, dün son taktik çalışmasını tesislerinde yaptı, akşam saatlerinde de Sivas’a gitti. Taraftarlar teknik direktör Santos’a çiçek verdi, takıma meşalelerle otele kadar eşlik etti.

SALİH UÇAN İLK 11’DE

Beşiktaş’ta Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Omar Colley ve Daniel Amartey ile sakatlığını atlatan Salih Uçan maç kadrosuna alındı. Omar ve Salih’in ilk 11’de olması bekleniyor