Spor Kartal’da yeni rota Hadj Moussa

Kartal’da yeni rota Hadj Moussa

Paylaş
Kartal’da yeni rota Hadj Moussa

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına start verdi. Siyahbeyazlıların yeni kurduğu transfer komitesinin başkanı Hüseyin Yücel’in Hollanda’da 22 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusu Anis Hadj Moussa ile görüştüğü ortaya çıktı.

Bonservisi Belçika ekibi Patro Eisden’de olan ve kiralık olarak Vitesse’de forma giyen Moussa, oyun stiliyle Ricardo Quaresma’yı andırıyor. Hollanda basını da Beşiktaş’ın birçok kulüple Moussa’nın transferi için yarışa girdiğini yazdı. Bu arada siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda iki kanat oyuncusu, 1 santrfor, iki stoper ve 1 sağ bek transferi yapma kararı aldı. Transfer komitesi bu plan doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Haberin Devamı

2. LİG EKİPLERİ WORRALL’I İSTİYOR

Beşiktaş’ın devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forrest’tan kadrosuna kattığı ancak performansı yeterli görülmeyen Joe Worrall’a talipler çıktı. İngiliz basınından Inside’ın haberine göre Worrall’a İngiltere Championship takımları talip oldu. Beşiktaş yönetimi, gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirmeye alacak.