Spor Kartal'dan büyük taarruz

Kartal'dan büyük taarruz

Paylaş
Kartal'dan büyük taarruz

Taraftar isyan etti; Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyahbeyazlılar stopere Malang Sarr, orta sahaya Carvalho, Isco veya James, forvete ise Klaasen’i transfer etmek istiyor.

Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş’ta taraftarlar transfer isyanı başlatmıştı. Hasan Arat ve yönetimi, 2 Şubat’a kadar tribünleri heyecanlandıracak transferlere imza atmak için harekete geçti. Teknik direktör Santos’un talebiyle nokta transfer yapmak isteyen Kartal’ın stoperdeki hedefi Malang Sarr. Chelsea’de forma giyen 25 yaşındaki savunmacı için temaslar başladı.

Haberin Devamı

Orta saha için Carvalho ismi ön planda, ofansif orta sahaya ise Isco veya James Rodriguez düşünülüyor. Yönetim, Real Betis yönetimiyle görüşmelerini sürdürürken James’in ise menajerler tarafından önerildiği öğrenildi. Forvet için aday ise Inter’de bu su sezon umduğunu bulumayan Klaasen. Siyah-beyazlılar, İtalyan kulübe Hollandalı forvetin şartlarını sordu ve temaslar başladı.

ABOUBAKAR SAKATMIŞ!

Beşiktaş’ta krizin adı bir kez daha Vincent Aboubakar... Kamerun’un Afrika Uluslar Kupası’nda elenmesinin ardından önceki gün İstanbul’a dönen Abobubakar’ın kadro dışı cezasının kaldırılıp affedilmesi bekleniyordu. Kamerunlu yıldızın yine sakat olduğu ortaya çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, yıldız golcünün uyluk arka adalesindeki sakatlığının devam ettiği belirtildi. Aboubakar, 15 gün takımdan ayrı kalacak. Kamerunlu forvet, böylece Trabzonspor, Antalyaspor ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

MECBUREN CENK TOSUN!

Santos, Trabzon maçında Aboubakar’ı oynatmayı düşünüyordu ancak Kamerunlu yıldızdan gelen sakatlık haberi planları bozdu. Portekizli hoca, mecburen forvette Cenk Tosun’a şans verecek. Semih Kılıçsoy da Cenk’e yardımcı forvet olarak görev alacak.