Spor Kayıpsız gidelim

Kayıpsız gidelim

Paylaş
Kayıpsız gidelim

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, Florya’da OHAL ilan etti. Kupadaki Karagümrük maçına büyük önem veren genç hoca, Beşiktaş derbisi öncesi kayıp yaşamamak için futbolcularına özel uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılılarda teknik patron Okan Buruk, Florya’da OHAL ilan etti. Bugün kupada Karagümrük’ü ağırlayacak olan Galatasaray, pazar günü ise derbide Beşiktaş’a konuk olacak. Genç teknik adam, şampiyonluk yarışında en kritik virajlardan biri olan derbi öncesi hata istemiyor. Karagümrük önünde olası bir yenilginin takımda moral bozukluğuna yol açacağını düşünen Buruk, takıma şöyle seslendi: “Önümüzde kazanılacak üç kupa var. Karagümrük karşısında rehavet istemiyorum. Beşiktaş derbisine kazanarak gidelim. Fenerbahçe’nin yaşadığı durum başımıza gelmesin. Hepinizden tam konsantrasyon bekliyorum. Özellikle az süre alan isimlerin gelen şansı iyi değerlendirmesini istiyorum.”

Haberin Devamı

KUPADA RAKİP KARAGÜMRÜK

Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Karagümrük’ü konuk edecek. Rams Park’ta saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. İki takım kupada ilk kez karşılaşırken sarı-kırmızılılar, tek maç üzerinden oynanacak çeyrek finalde hata yapmayıp tur biletini cebine koymak istiyor. Cim Bom’da fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başlayan Ziyech ile yeni transfer Aurier, mücadelede görev yapmayacak.

ARKAMIZDA DURUN

Galatasaray’da dün divan günüydü. Şubat ayı olağan toplantısında divan kurulu üyelerine seslenen başkan Dursun Özbek, kendilerine karşı 8-9 cephe açıldığını söyledi. Birlik vurgusu yapan Özbek, “Galatasaray için çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Bize karşı açılan 8-9 cephe var. Arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele veriyoruz. Her zamankinden daha fazla desteğinize ihtiyacımız var. Arkamızda durun. Galatasaray’ın bu başarılı yürüyüşüne, çelme takmak isteyen, engellemek isteyen bir sürü mihrak var. Bir arada sırt sırta olmamız çok önemli” dedi.

Haberin Devamı