Spor Kazanıp strese sokalım

Kazanıp strese sokalım

Paylaş
Kazanıp strese sokalım

Galatasaray’da Okan Buruk, Fenerbahçe maçının saat 20.30’da olduğunu hatırlatıp, “Kazanıp rakibi strese sokalım” dedi.

Süper Lig’de şampiyonluk adayları Galatasaray ve Fenerbahçe bugün zorla maçlara çıkacak. Saat 16.00’da lider Galatasaray, Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. İkinci Fenerbahçe ise saat 20.30’da Trabzon’a konuk olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Kasımpaşa, şampiyonluk yolunda en zor virajlardan biri. Kazanıp bizden sonra oynayacak rakibimizi strese sokmalıyız. Fenerbahçe takılmamızı bekliyor. Şampiyonluk bizim elimizde bunu hiç unutmayın” dedi

Haberin Devamı

ASLA HAFİFE ALAMAYIZ

Kasımpaşa’nın ligdeki konumu nedeniyle Avrupa hedefi için maça asılacağını söyleyen Okan Buruk şöyle konuştu: “Hızlı hücuma çıkıyorlar, kaliteli oyuncuları var. İyi mücadele ediyorlar. Disiplinli ve agresif oynamalıyız 3 puanla milli maç arasına moralli gitmeliyiz.”

ASLAN SINIRDA

Galatasaray’da 3 oyuncunun 3’er sarı kartı bulunuyor. Kaan Ayhan, Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu kart görmeleri halinde Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

ZİYECH FORMAYA ASILIYOR

Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Hakim Ziyech’in son antrenmanlardaki performansı alkışlanıyor. Çaykur Rize maçının ikinci yarısında oyuna giren ve hazır görünen Ziyech’in bugün Kasımpaşa önünde ilk 11’de olması sürpriz olmaz. Okan Buruk kararını maç saatinde verecek.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM GÖREV BEKLİYOR

Aslan’da Davinson Sanchez,Serge Aurier yok. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen Sergio Oliveira’nın ise milli maç arasından sonra takıma katılması bekleniyor. Önceki günkü antrenmana katılan Abdülkerim Bardakçı’nın ise oynaması bekleniyor.