Spor Kendi evim gibi

Kendi evim gibi

Paylaş
Kendi evim gibi

Milli Olimpiyat Komitesi’nin ‘Olympic Training Center’ unvanını verdiği Gloria Sports Arena’da yarışmalara hazırlanan olimpiyat ve dünya şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, “Gloria Sports Arena’yı kendi evim gibi görüyorum. Uzun yıllardır buradayım ve burayı çok seviyorum. Bir sporcunun istediği her şey fazlasıyla var.” dedi.

Milli Olimpiyat Komitesi’nin değerlendirmeleri ile ‘Olympic Training Center’ olmaya hak kazanan Gloria Sports Arena, Türkiye’de bir ilke imza atmıştı. Olimpiyat ve dünya şampiyonu olan milli okçumuz Mete Gazoz, yarışmalara hazırlandığı Gloria Sports Arena’yı kendi evi gibi gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Başarılı sporcu, “Gloria Sports Arena’yı kendi evim gibi görüyorum. Uzun yıllardır buradayım ve burayı çok seviyorum. Bir sporcunun istediği her şey fazlasıyla var. Yurt dışında sporculara burayı anlattığımız zaman gıpta ile bakıyor. Böyle bir tesiste olmak mutluluk verici” ifadelerini kullandı. 7 yıldır Gloria Sports Arena’da antrenman yaptığını belirten dünya ve Avrupa şampiyonu İngiliz yüzücü Benjamin Proud ise, “Bu merkezde olmaktan çok mutluyum. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) akreditasyonu ile buranın olimpiyat tesisi olması çok kıymetli” dedi.

ÖZDEMİR: BÜYÜK GURUR YAŞIYORUZ

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gloria Sports Arena CEO’su Elif Özdemir, ‘Olympic Training Center’ olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Gloria Sports Arena çatısı altında 50’den fazla branşa hizmet verdiklerine değinen Özdemir, şunları söyledi: “Paris 2024’e bir yıldan az süre kala başta milli sporcularımız olmak üzere dünyanın dört bir yanından şampiyon sporcuları bir kez daha ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Olympic Training Center olarak uluslararası şampiyonalara hazırlanacak tüm federasyon ve elit sporcular için ülkemizdeki en iyi kamp ve performans merkezi olmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı