Spor Kerem'den ayrılık sinyali! Taraftar yıkılacak

Kerem'den ayrılık sinyali! Taraftar yıkılacak

Paylaş
Kerem'den ayrılık sinyali! Taraftar yıkılacak

Son dönemdeki formsuzluğu ile dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu’ndan sürpriz bir açıklama geldi.

Galatasaray’ın yıldız ismi, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini ima etti. Galatasaray Dergisi’ne konuşan Kerem, “Hayallerim çok daha fazla. Avrupa’da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi de Galatasaray’da daha fazla başarıyla ve kupayla tamamlayıp ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ZAHA 11’DE OLACAK

Öte yandan Kerem’e kulübe yolunun gözüktüğü öğrenildi. Yıldız futbolcunun Hatayspor maçında ilk 11’de yer almayacağı iddia edildi. Teknik direktör Okan Buruk’un milli ara sonrası Aktürkoğlu’nu kulübeye çekip Zaha’ya ilk 11’de şans vereceği belirtildi. Bu sezon ligde 29 maça çıkan Kerem, 11 gol atarken 6 da asist yaptı.

1 YIL DAHA KAL MERTENS

Bu sezon performansını yükselten Dries Mertens’in geleceği merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı yönetim ve teknik direktör Okan Buruk, mayıs ayında 37 yaşına girecek olan Belçikalı yıldızın takımda kalmasını istiyor. Yönetim, önümüzdeki günlerde Mertens’le görüşüp 1 yıllık yeni bir teklif yapacak. Tecrübeli futbolcu, bu sezon 28 lig maçında 5 gol atarken 8 asist yaptı. Mertens, geçen sezon 30 lig maçında 6 gol-3 asistle oynamıştı.

Haberin Devamı

YUNANİSTAN’DAN SONRA FRANSA DA ERTELEDİ!

7 Nisan’da Şanlıurfa’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacağı açıklanan Süper Kupa finali öncesi erteleme isteyen Fenerbahçe’nin elini güçlendiren bir hamle de Fransa’dan geldi. Fransa Futbol Federasyonu, Avrupa arenasında mücadele edecek takımların ligde oynayacağı karşılaşmalarının tarihini değiştirdi. Yunanistan Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde Olympiakos’un play-off maçlarının tarihinde değişikliğe gitmişti

ÖZHAN CANAYDIN’SIZ 14 SENE GEÇTİ

Türk futbolunda taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran Özhan Canaydın, vefatının 14. yılında anıldı. Galatasaray Kulübü, “Kulübümüze sporcu, yönetici ve başkan olarak emek veren, Türk spor camiasının unutulmaz isimlerinden Özhan Canaydın’ı vefatının 14. yılında sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” açıklamasını yaptı.