Spor Korkakça bir çözüm

Korkakça bir çözüm

Paylaş
Korkakça bir çözüm

Yıldırım, “Sportif ve hukuki cezaların önüne geçmek için alınmış korkakça bir çözümdür. Fenerbahçe korkmaz. Bizim düşüncemiz maça A takım ile çıkmaktır” dedi.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaptı. Yıldırım, Fenerbahçe’nin, Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkacak olmasına tepki gösterdi. Sarı-lacivertlilerin eski başkanı, “Formamızı ve armamızı taşıyan U19 takımımızı Süper Kupa Finali’nde sahaya sürmek gençlerimize yapılmış bir haksızlık olacaktır. Bu ihtimal sadece yöneticilerin ve kulübün gelecekte alacağı sportif ve hukuki cezaların önüne geçmek için alınmış korkakça bir çözümdür. Fenerbahçe Spor Kulübü mensupları korkmaz. Bizim düşüncemiz, finale A takım kadrosuyla çıkmaktır. Unutmayın ki cesur olanlar bir gün, korkaklar ise her gün ölür” dedi.

Haberin Devamı

TOPLANTIYA ÇIKMIYORLAR

Yarınki Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe’de boykot eylemi bununla sınırlı kalmayacak. Maçtan 3 saat önce Şanlıurfa’ya gitmeyi planlayan sarı-lacivertlilerde yönetim, final için bugün yapılacak olan basın toplantısına da katılmama kararı aldı.

EZELİ RAKİBİMİZE HEDİYE OLACAK

“Bu final maçına çıkmamak, himmetlerle dualarla kazanılmış kupaları müzesine götürmeye alışmış rakibimize bir kupanın benzer şekilde hak edilmediği halde hediye edilmesi olacaktır. Galatasaray maçları Fenerbahçe’nin bayramıdır. Tarihimiz, şartların aleyhimize olduğu pek çok maçta Galatasaray’ı hüsrana uğrattığımız maçlarla doludur.”

CESARETİ YOKTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, The Athletic’e Trabzon’daki olaylarla ilgili konuştu. Koç, “Hakem Halil Umut Meler’in maçı tatil etmek için birçok nedeni vardı ama bunu yapacak cesareti yoktu. Lisansı iptal edilmeli” dedi.

Haberin Devamı

İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDE İFTAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal ve yönetim, İlim Yayma Cemiyeti’nin, Fatih Sultan Mehmet Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlediği iftara katıldı. Cemiyet başkanı Yusuf Tülün ile öğrenciler de yemekte yer aldı. Koç ve Kartal, yemeğin ardından birer konuşma yaptı.

FAİR-PLAY HAMLELERİ

Fenerbahçe ve Trabzonspor, Fair- Play jesti yapmak için harekete geçti. Sarılacivertliler; olaylı maçta centilmence davranan Eren Elmalı’yı, bordomavililer de Serdar Dursun’u Fair-Play ödülüne aday gösterdi.

AKLI FİKRİ OLYMPİAKOS’TA

UEFA Konferans Ligi’nde finali hedefleyen Fenerbahçe’de Olympiakos maçı öncesi teknik direktör İsmail Kartal, yoğun bir mesai içine girdi. Yunan ekibinin tüm maçlarını futbolcularına izleten tecrübeli çalıştırıcı, ilk maçın deplasmanda olmasının kendilerine avantaj getireceğini belirtti. Kartal, “Ülkemiz ve kulübümüz için çok önemli bir maça çıkacağız. Kadro kalitemiz bu zorlu karşılaşmadan başarıyla dönmemize yeter” dedi.