SporKovacic hamlesi

Kovacic hamlesi

Paylaş
Kovacic hamlesi

Galatasaray, Hırvat orta saha için harekete geçti. Yönetim, hem futbolcuyla hem de Manchester City kulübüyle temasa geçecek. Orta saha için diğer adaylar ise Ndidi ve Fofana.

Torreira’yla birlikte oynayacak kaliteli bir orta saha arayışında olan Galatasaray’da Mateo Kovacic ismi gündeme geldi. Sarıkırmızılı yönetim, Manchester City’de forma şansı bulamayan 30 yaşındaki yıldız orta sahanın menajeriyle temasa geçti. 2027 yılına kadar City ile sözleşmesi bulunan Hırvat yıldız, sürekli oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanıp oyuncuyu ikna etmeyi hedefliyor. Orta saha için diğer adaylar ise Wilfried Ndidi ve Youssouf Fofana. Cim Bom, 3 yıldız orta sahadan birini kadroya katıp gücüne güç katmayı istiyor.

Haberin Devamı

ZAHA’YA 12 MİLYON EURO

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın, Wilfried Zaha ısrarı devam ediyor. Londra ekibinin Galatasaray’a yıldız futbolcu için 12 milyon euro teklif yaptığı öğrenildi. Teknik direktör Okan Buruk’un vereceği karara göre sarı-kırmızılı yönetim, İngilizler’e yanıtını verecek.