Spor Kupa beyi Ghezzal

Kupa beyi Ghezzal

Paylaş
Kupa beyi Ghezzal

Bu sezon tek hedefi Ziraat Türkiye Kupası olan Beşiktaş’ta hazırlık kampında formda görünen Rachid Ghezzal umut verdi. Teknik direktör Santos, Cezayirli yıldızı nisanın son haftasındaki yarı final maçına kadar özel hazırlayacak.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopan ve Trabzonspor ile kapıştığı lig üçüncülüğünü riske atan Beşiktaş’ta tek hedef Ziraat Türkiye Kupası... Siyah-beyazlı yönetim ve teknik direktör Fernando Santos, kupayı kazanıp taraftarları mutlu etmeyi amaçlıyor. Bu hedef doğrultusunda Santos ve ekibi, oyuncularının performansını yükseğe çekmek için çalışmalar yaparken milli arada Rachid Ghezzal’in etkili futbolu dikkat çekti. Buducnost ve Karagümrük ile oynanan hazırlık maçlarında 2 gol atan Cezayirli yıldız, “Ben hazırım” mesajı verdi. 2020-21 sezonundaki harika performansını akıllara getiren Ghezzal, ligde oynanacak Başakşehir maçıyla birlikte daha fazla süre alacak. Santos’un asıl hedefi yıldız futbolcuyu 23-24 Nisan’da Ankaragücü’yle kupada oynanacak yarı final maçına kadar hazırlamak. Portekizli hoca, Ghezzal’in başrolünde kupada finale yükselmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

TRANSFER KOMİTESİ KURULDU

Beşiktaş Kulübü, yetkili bir transfer komitesi kurulduğunu açıkladı. Hüseyin Yücel başkanlığında kurulan komitede, Mete Vardar, Onur Göçmez, Sayman Üye, Kaan Şakul, Feyyaz Uçad ve Burak Aslan yer alacak.

GOL UMUDU ABOUBAKAR

Beşiktaş’ın milli ara sonrası golcüsü değişiyor. Cenk Tosun’u kulübeye çekecek olan teknik direktör Santos, Vincent Aboubakar’ı ilk 11’e monte edecek. Portekizli hoca, Ghezzal ile Aboubakar’ın birlikte sağladığı uyumu dikkate alıp yeni bir oyun sistemiyle takımın gol atamama krizini çözeceğine inanıyor.

SCHİCK HAREKATI

Beşiktaş’ta yeni sezon için kadro planlaması çalışmaları devam ediyor, Transfer arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, Bayer Leverkusen forması giyen Patrick Schick’i gündemine aldı. Çek futbolcu için nabız yoklayan siyah beyazlılar, kiralama artı satın alma opsiyonlu bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Bu sezon Alman devi ile 20 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 10 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

REBİC’E TALİP ARANIYOR

Kartal’ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ante Rebic’in performansı beklentilerin çok altında kaldı. Yönetim, sezon başında Milan’dan büyük beklentilerle transfer ettiği Hırvat kanat oyuncusunu lig bitiminde elinden çıkarmak istiyor. Ancak tecrübeli futbolcu için şu ana kadar teklif gelmezken yaz dönemindeki durum merakla bekleniyor.

BEŞİKTAŞ OLABİLİR

Siyah-beyazlıların eski yıldızı Ricardo Quaresma, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş tribünlerinin sevgilisi Q7, “Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting’de bitirmek isterdim. Porto ve Sporting için bu şu an pek mümkün gibi gözükmese de belki Beşiktaş’ta bu fırsatı bulabilirim” dedi.

ÜRKMEZGİL’DEN ÇOK ÖZEL DAVET

Beşiktaş camiası, eski genel sekreter Ahmet Ürkmezgil’in düzenlediği iftarda buluştu. 2 yıl önce vefat eden eşi Füsun Ürkmezgil adına Maslak’ta bir sahra mutfağı ve aşevi açan Ürkmezgil, geleneksel olarak her yıl verdiği iftarı burada düzenledi. Eski başkan Fikret Orman’ın yanı sıra Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, Gökhan Keskin, Fenerbahçe ve İstanbulspor’dan bir çok ünlü isim davette yer aldı

Haberin Devamı