Spor Liderlik bizim olsun

Liderlik bizim olsun

Paylaş
Liderlik bizim olsun

Galatasaray, haftanın kapanış maçında bugün sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. RAMS Park’ta yapılacak maç, saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Avrupa’ya veda edem sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de liderlik koltuğunu Fenerbahçe’den tekrar almak için sahaya çıkacak. Okan Buruk ve futbolcular, “Taraftarımızın önünde kazanalım yeniden lider olalım” hedefiyle mutlak 3 puan hedefliyor. Hakim Ziyech, yeni transfer Serge Aurier ve Ndombele sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

ÖNCE SAVUNMA SONRA GOL

Abdülkerim Bardakçı, bu sezon skorer kimliğiyle dikkat çekiyor. Avrupa ve ligde oynadığı maçlarda 5 gol atan milli futbolcu, bugün de Okan Buruk’un gizli gol silahı olacak. Buruk, öğrencisinden savunmada dikkatli olmasını ve duran toplarda rakip ceza alanına sık sık girmesini talep etti.

SERİYE DEVAM

Cim Bom, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, bugün Antalya’yı yenip evindeki galibiyet serisini 14’e yükseltmeyi hedefliyor.

ASLANTEPE YIKILMIYOR

Galatasaray, ligde sahasında çıktığı son 30 maçta mağlup olmadı. Son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 30 mücadelede 28 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Haberin Devamı