Spor Lukovic defteri yeniden açıldı

Lukovic defteri yeniden açıldı

Paylaş
Lukovic defteri yeniden açıldı

Kardemir Karabük maçındaki etkisiz futboldan sonra Şenol Güneş, Sırp oyuncunun kesinlikle alınmasını istedi

Sezona Karabük beraberliği ile başlayan Trabzonspor’da özellikle defansta göze çarpan aksaklıklar yönetimin düğmeye basmasını sağladı.

İlk olarak forvete takviye yapmak istediği bilinen bordo-mavililerin, önceliği stoper mevkiine verdiği kaydedildi. Daha önce listede olan ancak somut bir sonuç alınamayan Zenit’in defans oyuncusu Aleksandar Lukovic için yeniden kolları sıvadığı belirtildi.

Hem sol bek hem de defansın ortasında oynama özelliğine sahip olan Sırp oyuncunun kesinlikle alınması için teknik direktör Şenol Güneş’in rapor verdiği ve Rus kulübüyle yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alındığı öğrenildi.

AGRESİF VE HIRSLI

Zenit kulubü yetkilileri ile Genel menajer Giray Bulak’ın masaya oturduğu belirtilirken, parasal konularda ufak pürüzlerin kaldığı ve bu sorunun aşılabilecek bir durumda olduğu öğrenildi.

Bulak’ın ayrıca Lukovic ve menajeri ile de bir araya geldiği, oyuncunun da Türkiye’de futbol oynamaya sıcak baktığını söylediği kaydedildi. 30 yaşındaki tecrübeli stoper, agresif oyunu ve hırslı yapısı ile tanınıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in Lukovic’in transfer edilmesi halinde oyuncuya Sol Bamba ile birlikte görev vereceği bildirildi.

Haberin Devamı