Spor Milli oyuncu adım adım Fenerbahçe'ye! İsmail Kartal yıldız ismin üstünü çizdi

Milli oyuncu adım adım Fenerbahçe'ye! İsmail Kartal yıldız ismin üstünü çizdi

Paylaş
Milli oyuncu adım adım Fenerbahçe'ye! İsmail Kartal yıldız ismin üstünü çizdi

Fenerbahçe hem yabancı kontenjanını boşaltmak hem de oynamayan oyuncuların önünü açmak için kadroda önemli değişikliğe gidiyor. İlk planda Umut Nayir, Emre Mor, Bartuğ Elmaz ve Crespo takımdan ayrıldı. Bu isimlere önümüzdeki günlerde yenilerinin de eklenmesi bekleniyor. Umut'un Pendikspor'a kiralanmasının ardından yerine gelecek isim netleşti.

Fenerbahçe’de son dönemde bazı isimlerle yollar ayrıldı. Yabancı kontenjanını da boşaltmak zorunda olan sarı - lacivertlilerde takımdan gideceklerin sayısı önümüzdeki günlerde daha da artacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör İsmail Kartal ideal on birini oluşturduğu için oynamayan oyuncu sayısı çok fazlaydı. Hem aşırı kalabalığın hem de oynamayan futbolcuların mutsuzluğunun takımı olumsuz etkilemesinden endişe edildi. Bu yüzden gitmek isteyen isimlere engel olunmadı. Umut Nayir ve Emre Mor buna örnek iki isim.

İkisi de EURO 2024 kadrosunda yer almak istiyor. Bunun için de forma bulmaları lazımdı. Yine Bartuğ Elmaz Sivas’a kiralandı. Crespo da İspanya’da her zaman oynamak istiyordu. Teklif gelince kontenjan da açılmış oldu. Gönderilmesi düşünülen Zajc ise bunu kabul etmedi.

İSMAİL KARTAL, KENT'İN ÜSTÜNE ÇİZDİ

Kent konusunda da sıkıntı devam ediyor. Teknik direktör Kartal oyuncuyu düşünmüyor. Oynamamasına rağmen futbolcu gelen tekliflerin hepsini reddetti. Buna son örnek Lazio oldu. İtalya’nın önemli kulüplerinden olan mavi beyazlılar Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor. Maddi açıdan bir kayıp yaşamayacak olan Kent buna rağmen bu teklifi reddetti. Sarı lacivertli yetkililer Kent’e bu sezon şans verilmediği için oyuncunun işi inada bindirdiğini düşünüyor.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

Sarı-lacivertli ekipte Umut’un ayrılığı sonrası 3. golcü arayışları devam ediyor. Bu bölge için en kuvvetli aday sezon başında Karagümrük’e kiralanan milli oyuncu Serdar Dursun...

Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve olumlu sonuçlanmasının beklendiği öğrenildi. Bu arada yönetim Crespo ve Emre Mor’un yerine transfer yapmayacak.