Spor Milli Takım'dan Japonya karşısında tatsız prova: 4-2

Milli Takım'dan Japonya karşısında tatsız prova: 4-2

Paylaş
Milli Takım'dan Japonya karşısında tatsız prova: 4-2

Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya ile karşı karşıya geldi. Belçika'dan oynanan mücadeleden Ay-Yıldızlılar 4-2'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaştı. Japonya ile 21 yıl sonra yeniden rakip olan Ay-Yıldızlılar sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Japonya'ya galibiyeti getiren golleri, 15. dakikada Atsuki Ito, 36 ve 44. dakikalarda Keito Nakamura ve 78. dakikada penaltıdan Junya Ito kaydetti. Milli Takım'ın gollerini ise 44. dakikada Ozan Kabak ve 61. dakikada Bertuğ Yıldırım attı.

ÖNEMLİ YILDIZLARI OYNAMADI

Japonya Teknik Direktörü Moriyasu, Mitoma ve Kamada gibi ünlü yıldızlarına bu maçta süre vermedi.

YUSUF SARI İLK KEZ GÖREV YAPTI

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Yusuf Sarı, ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmişti. Ermenistan mücadelesinde görev almayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Japonya mücadelesinde ilk 11'de forma giydi. Yusuf Sarı, Japonya karşısında milli takım formasını ilk kez terletti.

Haberin Devamı

BERTUĞ GOLLERİNE DEVAM ETTİ

Milli takımın forverti Bertuğ Yıldırım, Japonya maçında gollerine devam etti. Ermenistan karşılaşmasında ilk kez milli takım forması giyen Bertuğ, millilere 1 puanı getiren golü kaydetmişti. 21 yaşındaki golcü oyuncu, Japonya mücadelesinde de attığı golle alkış topladı.