Spor Montella'nın altın gençleri

Montella'nın altın gençleri

Paylaş
Montella'nın altın gençleri

A Milli Takım’ın hocası, EURO 2024’te Arda Güler ve Kenan Yıldız’ın fark yaratacağına inanıyor. İtalyan teknik adam, Semih Kılıçsoy ile Almanya’da Nürnberg forması giyen Can Uzun’u da yakından takip ediyor.

EURO 2024 öncesi A Milli Takım’da ‘Gençlik’ devrimi yaşanıyor. Real Madrid’de süre almaya başlayan Arda Güler ile Juventus’ta bu sezon adından söz ettiren Kenan Yıldız’ın EURO 2024’te nasıl bir performans göstereceği tüm Avrupa’da merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Vincenzo Montella da sık sık görüşmeler yaptığı iki Türk yıldızı EURO 2024’e motive ediyor. Arda ve Kenan dışında da Beşiktaş’tan Semih Kılıçsoy, attığı gollerle vitrine çıktı. Montella’nın kendisinden çok şey beklediği Semih’in performansını yakından takip ediyor. Semih’in Avusturya ve Macaristan’la oynanacak hazırlık maçlarında A Milli Takım’a çağrılması bekleniyor.

CAN VE EFE’YE YAKIN TAKİP

Almanya’da Nürnberg forması giyen Can Uzun, adından söz ettiren son Türk yıldız oldu. Attığı goller ve yaptığı asistlerle Almanya’yı sallayan Can’ın A Milli Takım’a çağrılması bekleniyor. 10 numara pozisyonunda forma giyen genç futbolcunun tercihini tereddüt etmeden Ay-Yıldızlı formadan yana kullanacağı öğrenildi. Yine Almanya’da Karlsruhe forması giyen Efe Kaan Sıhlaroğlu da Montella ve ekibi tarafından mercek altında.

Haberin Devamı