SporNefes nefese

Nefes nefese

Paylaş
Nefes nefese

Trendyol 1. Lig’de normal sezon bugün oynanacak 7 karşılaşma ile tamamlanacak. Hem Play-Off hem de düşme hattındaki ekiplerin kaderi saat 16.00’da başlayacak maçların ardından belli olacak.

Ligi 3. bitirip direkt Play- Off finaline yükselmeye aday dört takım var. Sakarya 57, Bodrum FK ile Çorum FK 56, Kocaeli ise 55 puanda. Alınacak sonuçlara göre ikili ve üçlü averaj hesapları devreye girebilir. Son Play-Off bileti Bandırma, Gençlerbirliği ve Bolu’dan birinin olacak. Üç takım da 50 puanda. Durum üçlü averaja kalırsa Bandırma’nın rakiplerine üstünlüğü bulunuyor. Giresun ve Altay’ın ardından 1. Lig’e veda edecek son takım ise Şanlıurfa, Adana ve Tuzla’dan biri olacak. 37 puanı bulunan Tuzla, lige tutunmaya en yakın takım. Adana 36, Şanlıurfa ise 35 puanda. Karşılaşmalar TRT Spor’dan dönüşümlü yayınlanacak.

Haberin Devamı

KUPASINA KAVUŞACAK

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Göztepe, bugün kupasına kavuşacak. Sahasında Bodrum FK’yı konuk edecek olan İzmir ekibi, maçın ardından törenle kupasını alacak. Futbolcular, törenin ardından üstü açık otobüsle şehir turu yapacak. Maç öncesi ise eski başkan Mehmet Sepil’e onursal başkanlık unvanı verilecek.

Nefes nefese