Spor Nicolo Zaniolo'ya dev talipler! İşte Galatasaray'ın bonservis beklentisi

Nicolo Zaniolo'ya dev talipler! İşte Galatasaray'ın bonservis beklentisi

Paylaş
Nicolo Zaniolo'ya dev talipler! İşte Galatasaray'ın bonservis beklentisi

Sarı-Kırmızılılar'ın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı İtalyan yıldızın Türkiye macerası kısa sürmüştü. Nicolo Zaniolo sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. Ada ekibinin sezon sonunda 24 yaşındaki futbolcu için vereceği karar merak konusu olurken başarılı oyuncuya da talipler çıkmaya başladı. Galatasaray da bonservis beklentisini belirledi.

Cim Bom, 2023 Şubat’ta İtalya Serie A ekiplerinden Roma’dan, Nicolo Zaniolo’yu 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Yarım sezonluk performansı ile elinden geleni yapan genç futbolcu, sezon sonunda ise 5 milyon Euro kiralama bedeli, 22.5 milyon Euro’nun yanında 15.5 milyon Euro şarta bağlı bonuslarla Aston Villa’nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

'BÜYÜK BİR FIRSATTI'

24 yaşındaki futbolcu transfer olduğu ilk günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray'dan ayrılığının sürpriz olduğunu söylemişti. İtalyan yıldız, "Beklemediğim bir yazdı, Galatasaray'da bana projenin bir parçası olduğumu, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımı söylediler. Ama sonra Monchi beni aradı ve bu ihtimalin olabileceğini söyledi. Bu teklifi kabul ettim çünkü bu benim için Premier Lig'de oynamak için çok büyük bir fırsattı. Beni aradığı anda hem Galatasaray hem de ben benim çok büyük bir fırsat olduğunu anladık ve buraya geldim" demişti.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Ancak İngiliz ekibi, elindeki opsiyonu kullanmaz ise Zaniolo, yeniden Sarı-Kırmızılı ekibe geri dönecek. Galatasaray Yönetimi ise İtalyan futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme altına almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

BEKLENTİ 20 MİLYON EURO

Bu anlamda Çizme’den birkaç teklif geldiği ancak bu rakamların Cim Bom’u memnun etmediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın beklentisi ise 20 milyon Euro. Eğer istenen bonservis bedeli verilirse Zaniolo’nun satışına da yönetim tarafından onay verilecek.