Spor O bir kahraman

O bir kahraman

Paylaş
O bir kahraman

Pendikspor maçında ligdeki 20 ve toplamda 27. golünü atan Mauro Icardi, geçen sezondan bu yana 50 kez ağları havalandırdı. 2 sezonda 18 de asisti bulunan tangocu, 68 kez skora katkı yaptı.

Mauro Icardi, artık Galatasaray’ın gerçek bir efsanesi... Attığı gollerle kariyerinin altın çağını yaşayan Arjantinli golcü, Pendikspor maçıyla ligdeki 20. golüne ulaştı. Geçen sezonki şampiyonlukta 22 gol atan tangocu, bu rakama çok yaklaştı. Galatasaray’da üst üste iki sezonda 20 gol barajına ulaşan ilk yabancı futbolcu unvanını eline geçiren Icardi, son iki sezonda toplamda 50 kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

50 golünün yanına 18 de asist ekleyen Icardi, 68 kez skora katkı yaparak Hagi gibi adını Galatasaray tarihine yazdırdı. 31 yaşındaki Icardi, hem üst üste 2 lig şampiyonluğu yaşamayı hem de kıyasıya yarıştığı rakibi Edin Dzeko’yu geride bırakıp kral olmayı hedefliyor.

MERTENS-KEREM BİR BAŞKA

Icardi’nin önderliğinde rekorları altüst eden Galatasaray’da Dries Mertens ve Kerem Aktürkoğlu da gizli kahramanlar... 37 yaşında olan Mertens, 2 sezonda 16 gol ve 18 asistle önemli katkı verdi. Kerem Aktürkoğlu ise sarı-kırmızılı formayla 87 maça çıktı. Milli futbolcu, bu maçlarda 25 gol-22 asistlik performans sergiledi.

GALATASARAY BENİ BIRAKMAZ

Fernando Muslera, Uruguay Milli Takım kariyerini sonlandırdığını belirtip çarpıcı konuştu. Muslera, “Nacional ve Wanderers’ta çok iyi tanıdıklarım var ve geri dönmek zor olmaz ama gelecekte neler olacağını bilemezsiniz. Belki Galatasaray buna izin vermez ve burada emekli olmamı isterler” dedi.

Haberin Devamı