Spor Obi Mikel Avrupa Ligi'nde mutsuz!

Obi Mikel Avrupa Ligi'nde mutsuz!

Paylaş
Obi Mikel Avrupa Ligi'nde mutsuz!

Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel, takımın yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesinden hiç memnun değil

Chelsea Menajeri Rafael Benitez, her fırsatta UEFA Avrupa Ligi’ne büyük önem verdiklerini söylüyor. Benitez'e göre takımın yıldızları, Avrupa'nın 2 numaralı kupasını kazanmaya odaklanmış durumda. Ancak mavilerin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi-Mikel, menajeri ile aynı coşkuyu paylaşmıyor. Rubin Kazan ile oynanacak rövanş maçı öncesi, ingiliz basınına konuşan başarılı oyuncu; "Şampiyonlar ligi maçlarını izledikten sonra, perşembe günü sahaya çıkacak olmak rahatsız edici bir duygu" ifadelerini kullandı. Uefa'nın 2. büyük organizasyonuna saygısızlık etmek istemediğini söyleyen Obi Mikel; "Ancak Şampiyonlar Ligi müziğini duyduğunuzda bile tüyleriniz diken diken oluyor. O arenada olamadığımız için üzgünüz. Tek amacımız gelecek sezon yeniden devler ligine katılmak" dedi.

Obi Mikel, "Sağlıklı olup; iyi bir form yakaladığınızda sürekli forma giymek istiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman yedek kulübesinde beklemek hiç de kolay değil" sözleriyle menajer Rafael Benitez'in rotasyon politikasını da eleştirdi.

Haberin Devamı

NTV Spor