Spor Okan Buruk: Daha bir şey kazanmadık

Okan Buruk: Daha bir şey kazanmadık

Paylaş
Okan Buruk: Daha bir şey kazanmadık

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, 3-2’lik galibiyetin önemli olduğunu belirtip “Avantaj yakaladık, bir şey kazanmadık” dedi.

Buruk, “18 dakika bir kişi eksik oynadık ama yine etkili işler yaptık. Avantaj yakaladık, bir şey kazanmadık. Aurier’in sakatlığı var. Ne zaman dönecek, bilmiyoruz” derken Muslera için “37 yaşında, son dönemlerine geliyor” yorumuna “Harika işler yaptı. Evet, son 10 senesi (Gülerek)” cevabını verdi.

Haberin Devamı

AVRUPA’DA HAYALİMİZ VAR

Yıldız kaleci Muslera, Avrupa Ligi’nde sonuna kadar gitmek istediklerini söyledi. Nando, “Son dakikada yapabileceğim tek şey o topu kurtarmaktı. Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz. Avrupa’da bir hayalimiz var. Prag’daki maçta daha dikkatli olmalıyız. Taraftar her zaman arkamızda. Onlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Cim Bom, evinde Sparta Prag’ı zor da olsa 3-2 yenerken gecenin kahramanı kaleci Fernando Muslera oldu. Uruguaylı eldivenin 90. dakikada yüzüne gelen sert şuta rağmen gole izin vermemesi karşılaşmaya damga vurdu. Mertens, Muslera’nın başarılı performansına dikkat çekip “Sonuna kadar mücadele ettik, zor bir maçtı. Maçı tutan kişinin Muslera olduğunu düşünüyorum. Rövanş kolay olmayacak, iyi hazırlanmamız lazım. Tekrar ediyorum bizi maçta tutan Muslera oldu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

TARİH YAZMAYA 2 GALİBİYET KALDI

Galatasaray, dünkü galibiyetle bu sezon Avrupa kupalarında oynadığı 13 maçın 7’sini kazandı. 2000-01 sezonundaki 7 galibiyetli yüzdeyi şimdiden yakalayan Cim Bom, 2 maç daha kazanırsa kulüp tarihinin en önemli başarıların elde edildiği 1999-2000 sezonunu yakalayacak.

CASUSLAR TRİBÜNDE!

Galatasaray’ın Sparta Prag’ı konuk ettiği maçı birçok scout ekibi tribünden takip etti. İngiliz ve İtalyan kulüpleri başta olmak üzere birçok Avrupa ekibinin görevlileri özellikle Barış Alper’in performansını yakından izledi.

ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ

Berkan Kutlu, iyi takım olduklarına dikkat çekti. Başarılı futbolcu, “Çok tempolu ve Avrupa Ligi’ne yakışan bir maç oldu. Galatasaray çok güçlü bir takım. Avantajı aldık ve orada da avantajı korumak istiyoruz” ifadesini kullandı.