Spor Okan Buruk kara kara düşünüyor! Bir stoper daha sakatlandı

Okan Buruk kara kara düşünüyor! Bir stoper daha sakatlandı

Paylaş
Okan Buruk kara kara düşünüyor! Bir stoper daha sakatlandı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte flaş bir gelişme yaşanıyor. Sakatlanan bir stoper daha son antrenmanda yer almadı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da şoke eden bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Son olarak deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0'la geçen Aslan, Rizespor engelini de aşarak hata yapmadan ilerlemeyi hedefliyor.

RAMS Park'ta oynanacak karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Burak Şeker üstlenecek.

Süper Lig'de üst üste 9 maçından galibiyetle ayrılan Cimbom, 75 puanla zirvede yer alıyor. Bu sezon evindeki tüm maçları kazanan Galatasaray, Karadeniz temsilcisini de mağlup etmenin planlarını yapıyor.

KAAN AYHAN ANTRENMANA ÇIKTI!
Galatasaray'da hafif sakatlığı bulunan Kaan Ayhan ise Rizespor maçından önce yapılan son idmanda yer aldı.

DAVINSON'DAN KÖTÜ HABER!
Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Davinson Sanchez, Rizespor ile oynanacak maç öncesi yapılan son antrenmana katılmadı.

Haberin Devamı

Kolombiyalı stoperin, cuma günü oynanacak maçta forma giymesi beklenmiyor.

ABDÜLKERİM DE YOK!
Galatasaray'da bir diğer stoper Abdülkerim Bardakcı'nın da sakatlığı devam ediyor. A Takım doktoru Yener İnce yaptığı açıklamada, Abdülkerim'in Rizespor maçında forma giyemeyeceğini açıklamıştı.

Son antrenmanda yer alan Kaan Ayhan'ın maç gününde kendini iyi hissetmesi durumunda Nelsson ile stoper tandemini oluşturması bekleniyor.