Spor Okan Buruk onayı verdi: Cim Bom'a yerli çilek

Okan Buruk onayı verdi: Cim Bom'a yerli çilek

Paylaş
Okan Buruk onayı verdi: Cim Bom'a yerli çilek

Yeni sezondan itibaren yabancı sayısının 12’ye düşecek olması nedeniyle Galatasaray, Türk yıldızlar Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Bünyamin Balcı için girişimlere başladı.

Teknik direktör Okan Buruk’un onay verdiği isimler için yönetim, hem futbolcularla hem de kulüpleriyle temasa geçti. Yusuf’un sezon sonunda Lille ile sözleşmesi sona eriyor. Milli oyuncunun Türkiye’ye geri dönmek istediği öğrenildi. Roma’dan ayrılmak isteyen Zeki Çelik için 5 milyon euroluk teklif yapılacak. İtalyanlar bu teklife sıcak bakıyor. Antalyaspor’un dikkat çeken isimlerinden 23 yaşındaki sağ bek Bünyamin için Antalya yönetimi 3 milyon euro istiyor. Galatatasaray, Bünyamin için pazarlıklara başladı.

Haberin Devamı

‘TÜRK VALVERDE’YE 5 İNGİLİZ TALİP

Galatasaray’da bu sezon sükse yapan Barış Alper Yılmaz için 5 İngiliz ekibinin devrede olduğu öne sürüldü. Bir süredir Aston Villa’ya yazılan Barış Alper Yılmaz için Tottenham, Manchester United, Bournemouth ve Brighton iddiası da ortaya atıldı. HITC haberinde milli futbolcuyu Real Madrid’li Valverde’ye benzetip “Türk Valverde” yakıştırması yaptı.

HÜCUM ÇALIŞTI

Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Okan Buruk, futbolcularına son haftalarda ligin en az gol yiyen takımlarından olan Sivas karşısında erken gol bulmak için çeşitli hücum organizasyonları yaptırdı.