Spor Omuz omuza şampiyonluğa

Omuz omuza şampiyonluğa

Paylaş
Omuz omuza şampiyonluğa

Kasımpaşa engelini 90+6. dakikada bulduğu golle kayıpsız aşan Fenerbahçe’de herkes şampiyonluğa kenetlendi. Teknik heyet ve oyuncuların taraftarla tek yürek olduğu görüntü, “Omuz omuza şampiyonluğa yürüyoruz” yorumunu beraberinde getirdi.

Fenerbahçe, sahasında ecel terleri döktüğü maçta Kasımpaşa’yı 90+6. dakikada bulduğu golle 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu. Zaferin ardından yaşanan sevinç, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk yolunda nasıl omuz omuza verdiğinin kanıtıydı.

Haberin Devamı

Maçtan bir gün önce yapılan paylaşımda, “Yürüdüğümüz yol şampiyonluğun yolu. Bu yolda bir eksik olmadan omuz omuza durmak hepimizin formaya borcu” ifadeleri kullanılmış ve taraftara kenetlenme çağrısı yapılmıştı. Bitiş düdüğünün ardından teknik heyet, futbolcular ve hatta oyuncuların çocukları bile büyük sevince ortak oldu. Omuz omuza taraftara giden sarılacivertliler, “Şampiyon” tezahüratıyla karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada bu görüntü için “Omuz omuza şampiyonluğa yürüyoruz” yorumunu yaptı.

TARAFTARA ARMAĞAN

Sarı-lacivertlilerde müthiş taraftar desteğine hem İsmail Kartal hem de oyuncular kayıtsız kalmadı. Deneyimli teknik adam, “Galibiyeti, takımımı yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarlarına armağan ediyorum” ifadesini kullandı. Mert Hakan, “Fenerbahçe camiası bütün olduğunda kimse yıkamaz” derken Ferdi ise, “Maçın içerisinde iyi oynamadığımız anlarda da bizi gerçekten çok iyi bir şekilde desteklediler” cümlesiyle taraftarı övdü.

Haberin Devamı

İRFAN CAN’DA 2. DERECE YIRTIK

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin sakatlığıyla ilgili bir bilgilendirme yaptı. Açıklamada, yıldız futbolcunun yapılan tetkiklerinde sağ arka adalede 2. derece yırtık tespit edildiği belirtildi. Tedavisine başlanan İrfan Can’ın yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

BATSMAN MEST ETTİ

Zaferi getiren golün altına imza atan Batshuayi, profesyonelliği ile büyük takdir topladı. Ara transferde Serdar Dursun’un kadroya katılmasının ardından takımda 3. forvet durumuna gelen Belçikalı oyuncu, bunu sorun etmedi. Görev aldığı maçlarda varını yoğunu ortaya koyan Batsman, takımdaşlığın güzel bir örneğini sergiledi.

YETİŞ FRED

Fred, tam hazır olmaması nedeniyle Kasımpaşa maçında riske edilmemişti. İsmail Kartal, Brezilyalı orta sahanın bu hafta tamamen takımla çalışacağını belirtip camiaya müjdeli haberi vermişti. Taraftarlar, sambacının dönüşünü dört gözle bekliyor. Yokluğunda bir hayli sıkıntı yaşanan Fred’in Hatay maçında kadroda olması bekleniyor.

MERT HAKAN 3 YIL SONRA

Süper Lig’de kariyerinin ilk frikik golünü atan ve bu sezon ilk kez gol sevinci yaşayan Mert Hakan, 3 yıllık hasretini bitirdi. Ligde son olarak 12 Nisan 2021’de oynanan Gaziantep maçında ağları sarsan yıldız futbolcu, 1048 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı