Spor Özbek kazanırsa Buruk'la devam

Özbek kazanırsa Buruk'la devam

Paylaş
Özbek kazanırsa Buruk'la devam

Galatasaray’ın başkanı, 1 Haziran’daki seçimi yeniden kazanırsa Okan Buruk’a 2 yıllık yeni sözleşme imzalatacak. Başarılı hocanın maaşında da iyileştirmeye gidilecek.

Galatasaray’da geçen sezonki şampiyonluğun ardından camianın güvenini kazanan teknik direktör Okan Buruk’un yeni sözleşme konusu yeniden gündemde. 1 Haziran’da yapılacak başkanlık seçiminde Buruk’un geleceği netlik kazanacak. Süper Lig liderliği ve takımın yüksek performansı nedeniyle Buruk’la yola devam etmek isteyen başkan Dursun Özbek, seçimi yeniden kazanması halinde tecrübeli hocayla 2 yıllık yeni mukavele imzalayacak. Başarılı teknik adamın yıllık ücretinde de artışa gidilecek. Adı İtalya’dan Lazio ile anılan Buruk, sarı-kırmızılıların başında iki sezonda şu ana kadar ligde 49 maça çıktı ve 37 galibiyete imza attı. İlk sezonunda şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, bu sezon da mutlu sona ulaşıp Galatasaray’ın unutulmaz teknik direktörleri arasına girmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

GÖÇMEZ DAVASI GERİ ÇEKİLDİ

Galatasaray, dönemin Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez’in maç sonu açıklamaları nedeniyle savcılığa şikayette bulunmuştu. Sarı-Kırmızılı kulüp, şu an Beşiktaş’ın asbaşkanlık görevini yürüten Göçmez hakkında yaptığı suç duyurusu davasını geri çekerken takipsizlik kararının çıktığı öğrenildi.

KENDİ OYUNUMUZA BAKACAĞIZ

Kasımpaşa’nın hocası Sami Uğurlu, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uğurlu, “Büyük bir kitle şampiyonluk yarışına odaklanmış durumda ancak muhteşem bir küme düşmeme yarışı da mevcut şu anda. Galatasaray’ın çok güçlü olmasına rağmen sabit bir oyun planı var. Bizim burada ne yapabileceğimiz çok önemli. Kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

TAKTİK ÇALIŞTI

Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Okan Buruk’un taktik toplantı yaptığı idman çift kale maçla sona erdi.

ICARDİ’DEN SERİ SÖZÜ

Cim Bom’un golcüsü Mauro Icardi, form tutmaya başladı. 6-2’lik Çaykur Rize galibiyetini 1 gol ve 1 asistle tamamlayan Arjantinli yıldız, gol serisi yakalamayı hedefliyor. Ligde forma giydiği 25 maçta 15 gol atan tangocu, sezonun son virajında performansını yükseltip sarı-kırmızılıların şampiyonluğuna bir kez daha önemli katkı yapmak istiyor.

ABDÜLKERİM SEVİNCİ

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı, sakatlığını büyük ölçüde atlattı. Takımla birlikte çalışan Abdülkerim’in Kasımpaşa maçında forma giymesi bekleniyor. Milli stoperde aksilik çıkması halinde teknik direktör Okan Buruk, Nelsson ile birlikte Berkan’a şans verecek.