Spor Paşa'ya savaşçı Fener

Paşa'ya savaşçı Fener

Paylaş
Paşa'ya savaşçı Fener

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçında kadro değişiyor. Rize’de oyuna giren ve skoru değiştiren oyunculardan biri olan İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’de olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İsmail Kartal’ın Rize’de bekleneni veremese de Cengiz Ünder ile İrfan Can’ı birlikte oynatması büyük ihtimal. Son maçlarda performansı düşen Szymanski’nin kulübeye çekilmesi de planlanıyor.

Haberin Devamı

Kasımpaşa maçında Osayi ya da Mert Müldür’ün sağ bekte görevlendirilmesi, Ferdi’nin alıştığı sol beke geçmesi de bekleniyor. Rize’de gol atan Serdar Dursun ve takımı ateşleyen Mert Hakan da hamle oyuncusu olarak kulübede bulunacak. İsmail Kartal daha önce hamle oyuncusu olarak ilk sıraya Batshuayi’yi yazıyordu.

12 FİNALİMİZ DAHA VAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rize maçı sonrasında, “Ligde 12 zor maçımız daha var. Maç maç düşüneceğiz, kazanarak gideceğiz. Önemli olan sezon sonunda zirvede olmak. Şartlar ne olursa olsun kazanma arzumuzu sahaya yansıtmalı ve savaşmalıyız” uyarısı yaptı.

İrfan Can Kahveci, kariyerinin en skorer dönemini yaşıyor. İrfan, Fenerbahçe’de 24 lig maçında 9 gol, 6 asist ile 15 gole doğrudan katkı yaptı.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA STARTI BUGÜN

Rize maçı sonrasında iki gün izin yapan Fenerbahçe’de bugün Kasımpaşa maçı hazırlıkları başlıyor. Sarılacivertli ekip 24 Şubat Cumartesi, Kadıköy’de Kasımpaşa’yı ağırlayacak.