Spor Pazarlık 2 gün sürdü rekor bedelle gitti

Pazarlık 2 gün sürdü rekor bedelle gitti

Paylaş
Pazarlık 2 gün sürdü rekor bedelle gitti

Cim Bom’un Fransız yıldızı Sacha Boey, dünya devi Bayern Münih’e ‘Türk futbol tarihinin en pahalısı’ unvanıyla transfer oldu.

Görüşmeler İstanbulspor maçının olduğu gece 23.30’da başladı. İlk önerilen teklif 15 milyon euro idi. Erden Timur anında reddedince Bayern tarafı rakamı yükseltmeye başladı. Sabah 5.00’e kadar süren pazarlıklarda anlaşma sağlanamadı. Önceki gün saat 09.00’da tekrar başlayan ve 20.00’ye kadar süren görüşmelerde rakam rekor seviyeye geldi. Yapılan anlaşmaya göre Bayern, 32 milyon euro ödeyecek ve iki takım arasında yapılacak özel maçlar ve organizasyonlarla bu rakam 40 milyon euroyu bulacak. 23 yaşındaki Boey, 4,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Boey’in yıllık 3.5 milyon euro alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BERKAN YOLCU ETTİ

Sabah saatlerinde Almanya’ya giden Sacha Boey’i Atatürk Havalimanı’nda Galatasaray’dan yakın arkadaşı Berkan Kutlu yolcu etti. Fransız yıldız Alman kulübünün yetkilileri tarafından karşılandı. Boey’in çok mutlu olduğu görüldü.

İLK MAÇI 3 ŞUBAT’TA

Boey’in transferi Alman basınında geniş yankı buldu. Sky Sport’ta yer alan haberde Fransız futbolcunun Bayern Münih formasıyla ilk maçına 3 Şubat’ta M’Gladbach karşısında çıkacağı belirtildi. Bu arada Boey, 93 numaralı formayı sırtına geçirecek.