Spor Pellegrini'yle kıran kırana

Pellegrini'yle kıran kırana

Paylaş
Pellegrini'yle kıran kırana

Galatasaray, İtalyan sol bek için harekete geçti. Sarıkırmızılılar, oyuncunun zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak forma giydiği Lazio’yu ikna etmeye çalışıyor.

Sol bek transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın hedefinde Luca Pellegrini var. Sarıkırmızılıların ilk teklifi Lazio yönetiminden kabul görülmese de pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Lazio Başkanı Claudio Lotito, geçtiğimiz yaz Juventus’tan 2 yıllığına kiraladıkları 24 yaşındaki futbolcuyu bırakmak istemiyor.

Haberin Devamı

Pellegrini defterini kapatmayan Galatasaray yönetimi, hem Juventus yönetimi hem de Lotito’yla yeniden görüşecek. Sarı-kırmızılılar, zorunlu satın alma opsiyonu hakkını elinde bulunduran Lazio yönetimini ikna etmek zorunda. Bu sezon 18 maça çıkan Pellegrini, 682 dakika sahada kalırken takımına 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

ASLAN KUPADA SAHNE ALIYOR

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda bugün Bandırmaspor’u konuk edecek. Rams Park’ta saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Mehmet Ali Metoğlu yönetecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada 90 dakikada eşitlik bozulmazsa uzatmalar ya da seri penaltılarla kazanan taraf çeyrek finale yükselecek.

İki takım Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 2 kez rakip oldu. 1968 yılında oynanan maçlarda sarıkırmızılılar, 1 kez sahadan galip ayrılırken, 1 mücadele de berabere sona erdi.

Haberin Devamı