Spor Prag'ı unutalım

Prag'ı unutalım

Paylaş
Prag'ı unutalım

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, Prag moralsizliğinin izlerini silmek için oyuncularıyla yaptığı görüşmede “O maçı unutalım. Ligde kazanarak liderliğimizi sürdürelim” uyarısını yaptı.

Sparta Prag karşısında alınan 4-1’lik yenilgiyle Avrupa defterini kapatan Galatasaray, rotayı lige çevirdi. Teknik direktör Okan Buruk, yarın oynayacakları Antalyaspor maçının önemine dikkat çekti. Oyuncularıyla bir görüşme yapan Buruk, “Ezeli rakibimizle kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içindeyiz. Antalyaspor ile oynayacağız. Antalya hiç küçümsenecek bir takım değil. İşimizi ciddiye alalım ve kazanarak liderlik koltuğunda kalmaya devam edelim. Prag yenilgisini bir an önce unutmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NDOMBELE’DE OYNAMA ZORUNLULUĞU VAR!

Transfer olduğu günden bu yana hiç katkı vermeyen Tanguy Ndombele’nin sözleşmesinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Senelik 3.2 milyon euro maaş alan Ndombele’nin ligdeki maçlarda süre alma zorunluluğu olduğu öğrenildi. Teknik direktör Buruk, pek verim alamazsa da Ndombele’ye 15’er dakika da olsa süre vermeye devam edecek.

ALTAY BAYINDIR İDDİASI

Galatasaray’ın gelecek sezon için kaleci transferinde Altay Bayındır’ı listesine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Muslera’nın devam edip etmeyeceği konusunun karara bağlanmasının ardından eski Fenerbahçeli kaleciyle temasa geçecek.

SAVUNMAYA UYARI

Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Okan Buruk, savunmadaki oyuncularla bir görüşme yaptı ve Sparta Prag karşısında yapılan hataların tekrarlanmaması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı