Spor Rakipsiz lider Aslan! Her alanda zirvede

Rakipsiz lider Aslan! Her alanda zirvede

Paylaş
Rakipsiz lider Aslan! Her alanda zirvede

Süper Lig'de rakiplerini bir bir yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, birçok alanda rakipsiz olduğunu gösteriyor. 31 haftada 84 puan toplayan Cim Bom, puan ortalamasını 2.70 yaptı.

Aslan’ın şimdiden yakaladığı bu ortalamayı ligde şampiyonluk yaşayan takımlar elde edemedi. Ligde taraftarının önünde 16 maça çıkan sarı-kırmızılılar, hiç puan kaybı yaşamadı. Kuşkusuz bu başarıda büyük pay sahibi olan teknik direktör Okan Buruk da iç sahadaki 19 maçlık galibiyet serisiyle lig tarihinde bir ilki başardı. Son 12 maçta rakiplerini mağlup eden Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde. Sarı-kırmızılılar ligin bitimine iki hafta kala ezeli rakibini konuk edecek.

Haberin Devamı

SES KAYDI İDDİASI YARGIYA TAŞINIYOR

Sosyal medyada dün yayınlanan bir ses kaydı gündeme bomba gibi düştü. Kayıtta Galatasaray yöneticisi Erden Timur’un geçtiğimiz sezon Ümraniye kalecisi O.Ö ile şike pazarlığı yaptığı iddia edildi. Yönetim bunun bir FETÖ taktiği olduğunu öne sürerek sorumlular hakkında hukuki işlem başlatılacağını duyurdu.

ICARDİ BİR BAŞKA

Son haftalarda attığı gollerle ‘şampiyonluk’ kilidini açan Galatasaray’ın yıldız forveti Mauro Icardi, Cim Bom’da büyük işlere imza atıyor. Geçen sezonki şampiyonluğun baş mimarı olan tangocu, 2 sezonda 51 lig maçına 40 gol sığdırdı. 15 de asisti bulunan Icardi, 55 gole direkt etki yaptı.

FENERBAHÇE TAM TAKIM GELSİN

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu Süper Kupa maçı için Urfa’ya gitti. Özbek, “Fenerbahçe’nin A takımla gelmesi bizim beklentimiz. Benim takımım yarın (bugün) geliyor. Ben isterim ki Fenerbahçe de tam takım gelsin, galip gelen kupayı alsın. Cumhuriyetimizin 100. yıl kupasının, başka şekilde anılması ve Türk futbol tarihine geçmesi doğru olmaz” diye konuştu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK İÇİN HAVUZDA

Galatasaray Erkek Sutopu Takımı, Len Challenger Kupası finali ilk maçına çıkıyor. Aslan, bugün Slovenya’nın AVK Triglav takımını konuk edecek. Kalamış Engin Bora Sutopu Havuzu’nda yapılacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.