Spor Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu

Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu

Paylaş
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu

Real Madrid'de bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç on numaranın transfere dair kararını duyurdu.

La Liga devi Real Madrid'in sezon başında rekor bedelle transfer ettiği Arda Güler, bu sezon beklenen süreyi alamadı. Eflatun-beyazlılarda geleceği henüz belli olmayan 19 yaşındaki on numaraya bir takımın daha talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

İSPANYOL BASINI DUYURDU

İspanyol basını, Arda Güler'in transfere dair son kararını duyurdu. El Mira'nın haberine göre; Real Madrid forması giyen Arda Güler'e Sevilla'nın talip olduğu öğrenildi. Sevilla'nın genç futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği aktarıldı.

TRANSFER KARARI

Arda Güler'in Real Madrid'de yeterli süreyi alamadığı için hayal kırıklığı yaşadığı kaydedildi. Milli yıldızın kiralık olarak Real Madrid'den ayrılmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Arda Güler'in peşindeki tek İspanyol kulübünün Sevilla olmadığı aktarıldı. 19 yaşındaki on numara için Real Sociedad'ın da ilgisinin bulunduğu öğrenildi. Real Sociedad'ın Arda Güler'in durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Arda Güler sezon başında imza attığı Real Madrid'de 7 karşılaşmada süre aldı. 19 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 1 gol atma sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Arda Güler daha sonra Fenerbahçe'de oynadı. Real Madrid, Arda Güler'i sezon başında 20 milyon euro bedelle transfer etti. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesi yer alıyor. Genç on numaranın bir sonraki satışından Fenerbahçe yüzde 20 pay alacak.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı'nda 6 karşılaşmada süre aldı. 19 yaşındaki on numara bu mücadelelerde 1 kez rakip fileleri havalandırdı.