Spor Real Madrid'i son dakika ipten aldı! Joselu'nun 12 yıl önceki paylaşımı gündem oldu

Real Madrid'i son dakika ipten aldı! Joselu'nun 12 yıl önceki paylaşımı gündem oldu

Paylaş
Real Madrid'i son dakika ipten aldı! Joselu'nun 12 yıl önceki paylaşımı gündem oldu

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i finale taşıyan Joselu'nun kariyeri sıra dışı detaylarla dikkat çekiyor. Joselu'nun 12 yıl önce yaptığı paylaşım ise dün akşamki maçın ardından viral oldu.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Bayern Münih'i 2-1 mağlup eden Real Madrid finalde Borussia Dortmund'un rakibi oldu. Real Madrid'in 2 golüne imza atan Joselu'nun 2012 yılında yaptığı paylaşım ise tekrar gündeme geldi.

Haberin Devamı

Real Madrid'in sezon başında Espanyol'dan 500 bin euro karşılığında satın alma opsiyonuyla kiraladığı 34 yaşındaki Joselu, Bayern Münih'i yıkan isim oldu.

Dev maçın 88 ve 90+1. dakikalarında Bayern Münih filelerini havalandıran Joselu, Real Madrid'in finale çıkmasında başrol oynadı.

JOSELU'NUN 2012 YILINDAKİ PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Öte yandan Joselu'nun 12 yıl önce Real Madrid maçını izlemek için Twitter'da link aradığı paylaşım viral oldu.

O dönem Real Madrid'in rezerv takımından Hoffenheim'a transfer olan Joselu, yeni takımına imza attıktan 2 hafta sonra Real Madrid'in İspanya Süper Kupa'daki Barcelona maçı için link aramıştı.

Deneyimli forvet paylaşımında "Birisi bana Madrid'i izlemek için iyi bir link verebilir mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

2022'DE REAL MADRID TARAFTARI OLARAK FRANSA'DAYDI

Öte yandan Joselu, Alaves forması giydiği 2022 yılındaki Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'i desteklemek amacıyla Fransa'daki Liverpool maçına taraftar olarak gitmişti.