Spor Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı sonrası Süper Lig iddiasını tekrarladı

Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı sonrası Süper Lig iddiasını tekrarladı

Paylaş
Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı sonrası Süper Lig iddiasını tekrarladı

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçı yorumladı. Rıdvan Dilmen, Süper Lig'le ilgili iddiasını yineledi.

Rıdvan Dilmen, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi. Dilmen, sezon başında ayrılmak isteyen Nelsson'un takımın en iyisi olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen, Kerem Demirbay'ın Galatasaray'ın bu sezonki en iyi iki transferinden biri olduğunu aktardı. Ünlü yorumcu, Kerem Aktürkoğlu'nun maçta çok yetersiz kaldığını vurguladı ve milli futbolcuya "zoru değil basiti denemeli" tavsiyesi verdi.y

ICARDI YÜZDE 50 İLE OYNUYOR

Kerem Aktürkoğlu'ndaki düşüşün sebebinin yorgunluk olabileceğini söyleyen Dilmen, oyuncunun 46 maçın 41'inde sahaya ilk 11'de çıktığını hatırlattı.

Rıdvan Dilmen, Mauro Icardi'nin şu an kapasitesinin yüzde 50'siyle oynadığını aktardı.

Okan Buruk'a övgüler yağdıran ünlü yorumcu, başarılı teknik adamın kısıtlı kadroya rağmen futbolculardan maksimum verim aldığını belirtti.

İDDİASINI YİNELEDİ!

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın galibiyeti sonrası Süper Lig'le ilgili iddiasını tekrarladı.

Haberin Devamı

Dilmen, Galatasaray'ın 6 golünü 3. viteste oynayarak attığını söyledi ve "Böyle bir lig ne oldu ne de olacaktır bir daha" ifadelerini kullandı.