Spor Rıdvan Dilmen Galatasaraylı iki ismi öve öve bitiremedi! Lucas Torreira içlerinde yok

Rıdvan Dilmen Galatasaraylı iki ismi öve öve bitiremedi! Lucas Torreira içlerinde yok

Paylaş
Rıdvan Dilmen Galatasaraylı iki ismi öve öve bitiremedi! Lucas Torreira içlerinde yok

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray forması giyen Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu'nun Adana Demirspor maçındaki performansından övgü dolu sözlerle bahsetti.

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve penaltıdan Mauro Icardi kaydetti.

Haberin Devamı

Okan Buruk ve öğrencileri bu galibiyetle Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin olduğu haftada maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

TV8,5'ta mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı futbolcular Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansını övdü. Dilmen'in Galatasaray-Adana Demirspor maçı sonrası yorumlarından öne çıkanlar şöyle:

"TETE'NİN HAT-TRİCK YAPMASI GEREKİYORDU"

"Galatasaray'ın 15 ile 65 dakikaları arasında 8 tane gol pozisyonu var; bu çok iyi bir sayı. İkinci yarının başından 65. dakikaya kadar Tete'nin hat-trick yapması gerekiyordu. Galatasaray, 65. dakikadan itibaren Kopenhag maçında oynaması gereken bir oyuna başladı ve skoru koruyup kontra atağa çıkarak bir oyu anlayışına döndü.

Haberin Devamı

"KEREM VE BOEY'E HAYRAN KALDIM"

Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanatta oynarken yaptığı koşuları Tete yapamıyor mesela. İlk 65 dakika itibarıyla Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey'e hayran kaldım. Benim izlediğim ve yazdığım şekle göre Galatasaray, 2-4-4 oynuyor. Sacha Boey bu gösterdiği performansla birlikte Ferdi Kadıoğlu'yla birlikte Avrupa liglerinin zirvelerine oynayan takımlarında forma giyebilecek iki direkt oyuncu."