Spor Roma-Chelsea maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Roma-Chelsea maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Paylaş
Roma-Chelsea maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta heyecanı bu akşam oynanacak dev maçlarla devam edecek. TRT'nin canlı yayınlanacağı maç da belli oldu. Peki, Roma-Chelsea maçı şifresiz hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Roma ve Chelsea 4. hafta maçında İtalya'da karşı karşıya gelecek. 5 puanı bulunan Roma rakibini yenerek gruptan çıkmak için avantaj sağlamak istiyor. Conte'li Chelsea ise deplasmanda galibiyet peşinde.

Roma-Chelsea maçı şifresiz hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

31 Ekim Salı günü saat 22.45'te oynanacak olan bu dev karşılaşmayı TRT 1 ekranından sifresiz olarak izleyebilecek.

MUHTEMEL 11'LER


ROMA: Alisson, Peres, Fazio, Jesus, Kolarov, Nainggolan, Rossi, Strootman, Florenzi, Perotti, Dzeko

CHELSEA: Courtois, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Zappacosta, Fabregas, Bakayoko, Alonso, Pedro, Hazard, Morata

Roma İtalya Ligi'nde bu sezon 10. hafta geride kalırken 5. sırada bulunuyor. Cengiz Ünder'in takımı bu sezon çıktığı 10 maçta 8 galibiyet alırken 2 kez de mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde henüz yenilgisi bulunmayan Roma çıktığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Atletico Madrid ile kendi sahasında 0-0 berabere kalan Roma, Qarabağ'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederken Chelsea ile yine deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

İngiltere Premier Lig'de bu sezon çıktığı 10 maçta 6 galibiyet alan Chelsea 6 galibiyet aldı, 1 kez berabere kaldı, 3 kez ise sahadan yenilgi ile ayrıldı.

İngiliz devi Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda ise çıktığı 3 maçta Qarabağ'ı 6-0, deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 yenerken Roma ile sahasında 3-3 berabere kaldı.

Grupta liderlik mücadelesi veren iki devin geçen haftaki mücadelesi 3-3 bitmişti. Bu maç öncesinde C Grubu'nda Roma'nın 5, Chelsea'nin ise 7 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı