Spor Sakarya finalde Tuzlaspor düştü

Sakarya finalde Tuzlaspor düştü

Paylaş
Sakarya finalde Tuzlaspor düştü

Trendyol TFF 1. Lig ’de 34. hafta maçları oynanmasıyla normal sezon sonlandı. Marmara derbisinde Kocaelispor’u deplasmanda 2-0 yenen Sakaryaspor, play-off’ta finale kalmayı garantiledi.

Tatangalar 52’de Del Valle, 88’de Dino ile kazandı. Bodrumspor, Çorum, Kocaeli ve Boluspor play-off’a kaldı. Play-off’ta Bodrum- Bolu, Çorum-Kocaeli tek maç usulü karşılaşacak. Kazanan ekiplerin çift maçlı kapışmasından galip ayrılan takım ise Sakaryaspor ile Süper Lig’e çıkacak son takım olmak için karşılaşacak.

Haberin Devamı

ŞANLIURFASPOR LİGDE KALDI

Tuzlaspor, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak küme düştü. Tuzla, Altay ve Giresun’dan sonra lige veda eden takım oldu. Bandırmaspor’u 1-0 yenen Adanaspor ve Manisa’yı 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor ligde kaldı.

EYÜPSPOR ŞAMPİYON

Süper Lig’e çıkmayı daha önce garantileyen Eyüpspor, son maçta Erzurumspor’u deplasmanda 4-0 yenerek üst lige şampiyon unvanı ile çıktı. Göztepe de Bodrum ile 1-1 kalarak Süper Lig’e ikinci olarak çıkan takım oldu. Eyüp’ün gollerini 8’de penaltıdan Regattin, 30’da Seslar, 36’da penaltıdan Thuram ve 78’de Ampem attı.

GÖZTEPE’YE KUPASINI BÜYÜKEKŞİ VERDİ

Göztepe’nin sahasında Bodrumspor ile oynadığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Süper Lig’e çıkmayı daha önce garantileyen İzmir ekibinde maç öncesi eski başkan Mehmet Sepil’e “Onursal başkanlık” unvanı verildi. Başkan Rasmus Ankersen’in de katıldığı törende taraftarı da tarihi bir gün yaşadı. Göztepe’ye kupasını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi verdi.

Haberin Devamı