Spor Sakin kalın golü atarız

Sakin kalın golü atarız

Paylaş
Sakin kalın golü atarız

Son dört lig maçında hücumda yaşanan sıkıntıyı masaya yatıran İsmail Kartal, reçeteyi yazdı. Erken gol atma isteğinin baskı yarattığını düşünen tecrübeli hoca, Antalyaspor karşısında futbolcularına sakin olmaları yönünde uyarıda bulundu

Antalya deplasmanında kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de, futbolculara terapi uygulanıyor. Son dört lig maçında oynanan dominant futbola rağmen hücumda yaşanan sıkıntı, teknik patron İsmail Kartal’ı tedirgin etti. Ekibiyle birlikte maçları analiz eden tecrübeli hoca, çare olacak reçeteyi yazdı. Erken gol isteğinin takımın üzerinde baskı yaptığı kanaatine varan Kartal; oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Bir an önce gol bulma arzusu zaman zaman sıkıntıya neden oluyor. Zorlu bir deplasmanda güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Sizden öncelikle sakin olmanızı istiyorum. Panik yapmayın. Takımın kalitesi belli, golü zaten buluruz. Eğer maçta geriye düşersek sorun yaşarız. Şampiyonluk yarışında zorlu bir virajdayız. Hasarsız atlatırsak nispeten daha kolay bir fikstüre gireceğiz” ifadelerini kullandı

Haberin Devamı

COŞKULU KARŞILAMA

Sarı-lacivertliler, son çalışmasını Samandıra’da gerçekleştirip Antalya’ya gitti. Akşam saatlerinde kente gelen Fenerbahçe kafilesini coşkulu bir kalabalık karşıladı. Havaalanında toplanan taraftarlar, tezahüratlarla takıma sevgi gösterisinde bulundu.

FORMA YİNE CENGİZ’İN

Attığı iki golle Ankaragücü karşısında alınan zaferin mimarı olan Cengiz Ünder, bugün yine ilk 11’de sahaya çıkacak. İsmail Kartal, son maçta olduğu gibi İrfan Can’ı yedek soyundurup formayı Cengiz’e verecek. Maçın gidişatına göre iki futbolcunun yer değiştirmesi bekleniyor.

OOSTERWOLDE DÖNÜYOR

Cezası nedeniyle Ankaragücü maçında forma giymeyen Oosterwolde, bugün İsmail Kartal’dan görev bekleyecek. Esas mevkisi sol bek olmasına rağmen bir süredir stoperde oynayan Hollandalı futbolcu; Bonucci, Djiku ve Serdar ile forma rekabetine girmeye hazır. Sakatlığını atlatan Becao da hazır hale gelince rotasyona dahil olacak.

Haberin Devamı

LİNCOLN GİDİYOR

Fenerbahçe’de Lincoln, Antalya deplasmanına giden kafileye dahil edilmedi. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, transfer görüşmeleri yaptığı için kadroya alınmadı. Lincoln’ün ülkesinin takımlarından Bragantino’ya imza atması bekleniyor.

ANTALYA’DA SICAK GECE

Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda zorlu bir maça çıkıyor. Sarı-lacivertliler, saat 19.00’da başlayacak mücadelede Antalyaspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Son 5 deplasman maçından galibiyetle ayrılan Kanarya, Sergen Yalçın yönetiminde çıkışa geçen rakibi önünde serisini sürdürmek istiyor. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Fred ile Afrika Kupası’nda yoluna devam eden Osayi, kritik maçta görev yapamayacak. Batshuayi ile Djiku, bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Alanya maçında sahada olmayacak.