Spor Salih ve Oğuz Trabzon yolunda

Salih ve Oğuz Trabzon yolunda

Paylaş
Salih ve Oğuz Trabzon yolunda

Gelecek sezon yabancı sayısının 12’ye düşecek olmasıyla yerli arayışına giren Trabzonspor, Beşiktaş’tan Salih Uçan ve Alanyaspor’dan Oğuz Aydın’ı gündemine almıştı.

Salih, Beşiktaş ile sözleşmesi biteceği için bedelsiz alınabilecek. Alanya ile 2026’ya kadar sözleşmesi olan kanat oyuncusu Oğuz için ise Alanyaspor ile masaya oturulacak.

Haberin Devamı

İSTİKRAR YOK

Sıkıntılı süreçten geçen Trabzonspor, bu sezon da istikrar yakalayamadı. Başkan Ertuğrul Doğan, 1 yıllık görev süresinde 3 teknik adamla çalışırken, Abdullah Avcı da inişli-çıkışlı gidişe çare bulamadı. Lider ile arasındaki puan farkının 32 olduğu sezonu yaşayan Karadeniz ekibi, zirve ile tarihi bir farka da imza attı. Kadrosunda da istikrar yakalayamayan Fırtına’da öncelikli hedefler Türkiye Kupası’nı almak ve ligde de ilk 3’e girmek.

TATİL BİTTİ TOP BAŞINA

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçı sonrasında milli ara da düşünülerek oyunculara 5 gün izin verilmişti. İzin dün bitti, idmanlar başladı. Konyaspor maçı hazırlıklarına teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde başlayan Fırtına’da milli takıma giden oyuncular dışında sakatlıkları bulunan Onuachu ve Hüseyin yer almadı

Haberin Devamı