Spor Samuel Eto'o isyan etti!

Samuel Eto'o isyan etti!

Paylaş
Samuel Eto'o isyan etti!

Antalyaspor'a transfer olmadan önce Serie A'da Sampdoria forması giyen Samuel Eto'o, İtalyan ekibinin 9 aydır parasının ödenmediğini söyledi. Sampdoria'nın avukatı, Kamerunlu golcünün bu iddiasına yanıt verdi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor 'un yıldızı Samuel Eto'o , eski takımı Sampdoria'nın 9 aydır parasını ödemediğini açıklarken, İtalyan ekibinden yanıt geldi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Ocak 2015'te Serie A 'da mücadele eden Sampdoria takımına transfer olan 35 yaşındaki golcü, "Sampdoria ile aramda saçma bir olay var. Basın toplantısı düzenlemeyi düşünüyorum. 9 aydır çözülmeyen bir problem var. Sabrım sona ermek üzere. Sadece ekonomik açıdan değil, başka şeyler de var. İki haftadır Sampdoria'dan kimseyle görüşemiyorum" ifadelerini kullandı.

İtalyan ekibinin avukatı Antonio Romei, Antalyaspor forması giyen Eto'o'nun bu sözleri üzerine, "Sözleşmesinde hiçbir sorun yok. Açıklamalarını gazetelerden okudum. Eğer kaybı olan varsa bu da Sampdoria'dır. Erken transfer etmek için Everton'a 100 bin Euro ödediler. Neden böyle şeyler söylediğini bilmiyorum. Buradan kaçarak ayrıldı ve Türkiye'ye gitti" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı