Spor 'Sanki stat yıkılacak gibiydi'

'Sanki stat yıkılacak gibiydi'

Paylaş
'Sanki stat yıkılacak gibiydi'

Türkiye'de ilk derbisini oynayan Çek savunmacı tribünlerden çok etkilendiğini söyledi

Türkiye'de ilk derbisini Galatasaray'a karşı oynayan Çek savunmacı, atmosfer için, “Tribünler iki takım taraftarlarına yarı yarıya ayrılmıştı ve herkes bağırıyor, takımlarını destekliyordu” sözlerini sarfetti

Taraftarla ilgili bir soruya, “Oldukça samimiler. Bir süre önce Stoch’la bir alışveriş merkezine gittik. 10 dakika sonra etrafımızı bir kalabalık sardı. Bu ilgi, imza öncesi sağlık kontrolünde başlamıştı. Hep sizinle olmak istiyorlar. Almanya’ya göre farklı” yanıtını veren Çek savunmacı, derbiyle ilgili de, “Stat aslında çok güzeldi. Yarı tribün bir takım taraftarına, yarı tribün diğer takım taraftarına ayrılmıştı. Herkes bağırıyordu. Böyle olunca stat yıkılacak gibi hissediyorsunuz. İki taraf da eşit ve iki taraf da bağırıyor” dedi.

Kadlec, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilip, tekrar dönmeleriyle ilgili bir soruya, “Çok büyük bir hayal kırıklığıydı. Kulübün ikinci kez cezalandırılmasını anlayamamıştım. Kaptan Emre, kararın geri alındığını söylediği gün Christmas gibiydi. Herkes gülüyordu, her şey bir anda yoluna girdi” karşılığını verirken, Ersun Yanal’la ilgili, “Teknik direktör çok iyi. Beni tanıyor. Şu an hiçbir problem yok. Tek sıkıntı dil problemi. Konuşuyorsunuz ama anlaşamıyorsunuz. Tercüman çevirisini beklemek zorundasınız” açıklamasını yaptı.

FANATİK

Haberin Devamı