Spor Serhat Akın - Emre Belözoğlu arasındaki gerilim büyüyor

Serhat Akın - Emre Belözoğlu arasındaki gerilim büyüyor

Paylaş
Serhat Akın - Emre Belözoğlu arasındaki gerilim büyüyor

Futbol camiası Serhat Akın ile Emre Belözoğlu tartışmasını konuşuyor. Akın'dan Belözoğlu'nun açıklamalarına cevap geldi.

Serhat Akın ile Emre Belözoğlu arasında sular durulmuyor. MKE Ankaragücü'nün Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-0 yenmesinin ardından başlayan gerilim, karşılıklı atışmalarla devam ediyor.

Haberin Devamı

Söz konusu müsabakanın ardından Serhat Akın, yorumcusu olduğu YouTube kanalında Emre Belözoğlu hakkında oldukça sert çıkış göstererek açıklamalarda bulunmuş ve "Fenerbahçe'ye ezeli rakibi Galatasaray'dan gelen futbolcu efsane olamaz. Saygı duyarsın ama efsane olarak adlandıramazsın. Ben 3 şampiyonluk gördüm, o 2 şampiyonluk gördü Fenerbahçe'de. Galatasaray'da ise UEFA Kupası, 4 lig şampiyonluğu ve diğer kupalar kazandı nasıl Fenerbahçe efsanesi oluyor bu adam?" sözlerini sarf etmişti. 

"O KADAR RAHAT GİREMİYORDU ODAMIZA"

Yaşanan bu gelişme üzerine ise Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda Serhat Akın'a yanıt vererek, "Serhat Akın da orada, bayağı rahat rahat sallıyor bize şimdi. O kadar rahat giremiyordu odamıza ama şu an rahat rahat sallıyor! Sosyal medyanın gücü işte…" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

SERHAT AKIN'DAN CEVAP

Yaşanan tüm bu gerilimin ardından Serhat Akın'dan da Emre Belözoğlu'na yanıt gecikmedi. Akın Emre Belözoğlu'nun "Odamıza o kadar rahat giremiyordu" sözlerine çok sinirlenirken, "Ben kimin odasına girip çıkacağımı sana mı soracağım oğlum? Sen bizim odamıza geliyordun. Ben, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!" dedi.