Spor Şeytanlar'ın yeni patronu Van Gaal

Şeytanlar'ın yeni patronu Van Gaal

Paylaş
Şeytanlar'ın yeni patronu Van Gaal

Önümüzdeki hafta kulüpten resmi olarak açıklanması beklenen anlaşmada kendisine 2 sene kontrat ve 1 sene opsiyon maddesi bulunuyor. Yardımcılığını da Patrick Kluivert yapacak

Van Gaal, Dünya Kupası için Hollanda Milli Takımı ile Çarşamba günü bir araya gelecek. Bu anlaşmayı erkene almalarının sebebi ise Manchester United'la anlaşmayı yapıp Dünya Kupası için sadece Hollanda Milli Takımı'na konsantre olmak.

Van Gaal'ın yardımcısı Kluivert haricinde yanında kaleci antrenörü Frank Hoek, fizio Jos van Dijk ve video analizcisi Max Reckers'i beraberinde getiriyor. Şu anda takımın başında bulunan Ryan Giggs için ise henüz bir karar verilmedi. United'ın transfere 150 Milyon Pound ile girmesi bekleniyor.

Van Gaal'ın yardımcısı Kluivert, Ajax, Barcelona, Ac Milan ve Newcastle takımlarında oynamış. 1998 senesinde Manchester United'ın transfer teklifini geri çevirince Alex Ferguson çok kızmış ve Kluivert için 'United'ın ne kadar büyük bir takım olduğından haberi yok'demişti. Daha sonra Ferguson, Dwight Yorke ile anlaşmıştı.

Şu anda takımın başında bulunan Ryan Giggs ve çeşitli görevlerde bulunan eski United futbolcuları hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Edip ADANIR / İngiltere Temsilcisi

Haberin Devamı