Spor Sezon biter Santos gider

Sezon biter Santos gider

Paylaş
Sezon biter Santos gider

Beşiktaş’a büyük umutlarla getirilen Portekizli hocanın bileti kesildi. Başkan Hasan Arat ve yöneticiler yeni sezonda Santos’la devam etmeme kararı aldı.

Beşiktaş’a büyük umutlarla getirilen, “Mister” denilip kısa sürede takımı ayağa kaldıracağına inanılan Fernando Santos’un yeni sezonda takımda olmayacağı kesinleşti. Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulunun aldığı karara göre tecrübeli teknik adamla Türkiye Kupası kazanılsa bile yeni sezonda devam edilmeyecek. Siyahbeyazlı yönetim, Santos’un oynattığı futbolun gelişime açık olmadığı görüşünde birleşti. Muçi ve Semih’in yanlış yerde oynatılması, Muleka’dan yararlanamaması, Demir Ege’ye yeteri kadar şans verilmemesi, sözleşmesi uzatılmayacak olan Cenk Tosun’da ısrar etmesi ve özellikle deplasman maçlarında gol atılmaması Portekizli hocanın gönderilmesinde en büyük sebepler olarak ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine eski başkan Ahmet Nur Çebi’yi sık sık hoca değiştirmekle suçlayan Arat, aynı kaderi yaşayacak. Hsaan Arat’ın 2025’teki seçimli kongre öncesi hangi teknik direktörü takımın başına getireceği şimdiden merak konusu oldu.

Haberin Devamı

KARTAL TAKTİK ÇALIŞTI

4 günlük iznin ardından önceki gün antrenmanlara başlayan Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti. Siyah-beyazlılar, kondisyon çalışmasının ardından Fernando Santos yönetiminde taktik idmanı gerçekleştirdi.

AĞLAYARAK BİZİ ARADI!

Beşiktaş’ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar, Montella’nın Semih kararına karşı tepkisini sürdürdü. “Oyuncumuz bizi arıyor, ağlamaklı” diyen Uçar, “Montella’nın yaptığı açıklamanın neresinden tutsanız bir yeri boş. Semih gibi en az 4-5 oyuncu var. Onlar niye Ümit Milli Takım’a gitmiyor. Bu şekildeki bir tavrı, Arda Güler’e ya da başka bir oyuncuya yapamazlardı. Semih’e bu hareketi layık görenler, yaptıkları şeyden utanacaklar” dedi.

SEMİH’E TAM DESTEK

A Milli Takım’dan Ümit Milli Takım’a gönderilen Semih Kılıçsoy’un büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticiler, Vincenzo Montella’ya tepki gösterirken Semih’i telefonla arayıp destek verdiler. Başta başkan Hasan Arat olmak üzere birçok yönetici genç futbolcuya yanında olduklarını belirtti. Siyah-beyazlı idareciler, U21 Milli Takımı’nın Gürcistan ile oynayacağı maçı izlemeye gidip Semih’e moral verecek.

Haberin Devamı