Spor Sorumlusu benim

Sorumlusu benim

Paylaş
Sorumlusu benim

Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag’a 4-1’lik ağır bir yenilgiyle elenen Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, “Sorumlusu benim” dedi. Buruk, spor yorumcularının sağ bek veya sol bekteki eksikliklerin yenilgiye neden olduğu yönündeki yorumlarına katılmadığını belirtip “Bu bir takım oyunu. Bizim kaybetmemizin nedeni sağ bek veya sol bek değil. Biz takım olarak kaybettik. Başında da bunun en büyük sorumlusu da hoca olarak benim. Takım olarak kaybettiğimiz için sadece belli oyuncular ve mevkiler üzerinden görmemek lazım. Birçok mevkideki oyuncularımız kötü oynadı. Bunu açık açık da söylememiz gerekiyor” diye konuştu.

ÜLKE PUANINDA ÇEKYA TAKİPTE

Haberin Devamı

Galatasaray’ın yenilerek Avrupa’ya veda etmesiyle 9. sıradaki Türkiye’nin puanı 37.600’da kaldı. Bundan sonra tek mücadelemizi Fenerbahçe’yle vereceğiz. Üç takımla yola devam eden 11. sıradaki Çekya ise Sparta Prag’ın Galatasaray’ı yenerek elemesiyle puanını 35.300’e çıkardı. 35.850 puanla 10’uncu basamakta yer alan İskoçya da Türkiye gibi tek takımla (Rangers) Avrupa’da yer almaya devam edecek.

ASLAN’DAN DENGESİZ SON

Avrupa basını, Galatasaray’ın Sparta Prag’a 4-1 yenilmesine geniş yer verdi. İtalya’dan La Gazetta dello Sport, “Galatasaray dengesiz bir son oynadığı maçta 4-1 yenildi” ifadesini kullandı. Çekya’dan İSport, “İntikam, duygusal bir şekilde sona erdi”, Sport Aktualne “Sparta Prag, Türklere gerçek futbol cehennemini gösterdi” başlığını attı. Coriere dello Sport ve İngiliz Daily Mail, maç sonu çıkan kavgayı sayfalarına taşıdı.

Haberin Devamı

ICARDİ’YE PFDK ŞOKU

Ankaragücü maçında tribünlere uygunsuz hareket yaptığı iddia edilen Mauro Icardi, PFDK’ya sevk edildi. TFF’den yapılan açıklamaya göre, Arjantinli golcünün hakaret nedeniyle 41. madde uyarınca tedbirsiz olarak kurula gönderildiği belirtildi. Görüntüleri inceleyecek olan kurul, cezaya uygun görürse talimatlara göre tangocunun yaptığı hareketin karşılığı 2-5 maç ceza.