Spor Söz Aziz Yıldırım'da

Söz Aziz Yıldırım'da

Paylaş
Söz Aziz Yıldırım'da

Fenerbahçe Kulübü, Caddebostan'da düzenlenen '19.07 Fest' adlı etkinlikle 'Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tahliyesinin ardından ilk kez "19.07 Fest"te taraftarların karşısında konuştu

Fenerbahçe Kulübü, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü coşkulu bir şekilde kutladı. Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi olan 1907'yi simgeleyen 19 Temmuz tarihinde sarı-lacivertli taraftarlar Caddebostan'da düzenlenen '19.07 Fest' adlı etkinliğe akın etti.

Sarı-lacivertlileri bir araya getiren festivalde birçok Fenerbahçeli sanatçı sırayla sahne alıyor. Alanı dolduran Fenerbahçeliler ise sarı-lacivertli takım ve başkan Aziz Yıldırım lehine sık sık tezahüratalarda bulundu.

Festivale Fenenerbahçe Kulübü yöneticilerinin yanı sıra başkan Aziz Yıldırım da dahil oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar zaman zaman başkan Aziz Yıldırım'ın yanına giderek Fenerbahçe formalarını imzalattı.

YÖNETİCİLERDEN AÇIKLAMALAR

Öte yandan Şekip Mosturoğlu festivalle ilgili olarak FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Taraftarlarımız hala bize destek oluyor. Onlara minnet duyuyoruz. Bugün bizim için bayram. Ancak henüz yargı sürecü bitmedi. Asıl büyük bayram yargı sürecinden sonra olacak. Bugün de bütün dünyada Fenerbahçeliler Günü kutlanıyor. Bugün de bir bayram. Ancak asıl bayram yargı sürecinden sonra" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli yönetici Ömer Temelli, Caddebostan'da yapılan festivali bundan sonra her yıl Temmuz ayının 19'unda yapacaklarını açıkladı.

AZİZ YILDIRIM DA SAHNEYE ÇIKTI

Saat 21:00 sularından taraftarlara dağıtılan fenerlerle birlikte sarı-lacivertli yöneticiler sahneye çıktı. Bu sırada başkan Aziz Yıldırım da coşkuya ortak oldu. Aziz Yıldırım sahnede sakin bir tavırla taraftarları izlerken, binlerce taraftar festivalde 'Samanyolu' şarkısını hep bir ağızdan söyledi.

VE AZİZ YILDIRIM İLK KEZ KONUŞTU!

Şarkının bitimin arından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sahnede kısa bir konuşma yaptı. Metris Cezaevi'nden çıktık sonra ilk kez konuşan Aziz Yıldırım taraftarlarına böyle seslendi:

"Büyük Fenerbahçeiller, hepinizin Dünya Fenerbahçeliler Günü kutluyorum. Ayrıca Maltepe Cezaevinde'de Fenerbahçe için yatan iki kardeşimize de selam olsun diyoruz.

Yaşadığımız zor günlerde bizler, sizlerle birlikte yalnız yürümedik. Bayrağımızı Metris'te gurula taşınıdınız. Bizlerin guru ve özgürlüğü olduğunuz. Şimdi ileriye bakma zamanıdır.

Size söz veriyorum; gücüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa ben de orada olacağım. Önümüzde çok zaman var. Daha çok şeyler konuşacağım. Bu akşam yeri ve zamanı değil. 'Başkan neden susuyorsun?' demeyin. Hem şahsım, hem de arkadaşlarım adına desteklerinizi unutmayacağız. Allah sizden razı olsun."

Aziz Yıldırım konuşmasının ardından festival alanından ayrıldı.

Haberin Devamı