SporSultanlar çok rahat

Sultanlar çok rahat

Paylaş
Sultanlar çok rahat

Türkiye, Dominik engelini kolay aşıp Milletler Ligi’nde üst üste 7. zaferini elde etti. Turnuvadaki toplam galibiyet sayısını 8’e yükselten dünya 1 numarası Ay-Yıldızlılar, üst üste ikinci şampiyonluğu için iddiasını sürdürdü.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, son şampiyon olarak mücadele ettiği Milletler Ligi’nde vitesi iyice yükseltti. Ay-Yıldızlı ekibimizin son kurbanı Dominik Cumhuriyeti oldu. Rakibini 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları, turnuvada üst üste 7. galibiyetini aldı. Üçüncü hafta ikinci maçında da zafere ulaşan milliler, 10. mücadelesinde 8. kez salondan gülerek ayrıldı ve puanını 24’e çıkardı. Türkiye, tutuk başladığı ilk seti, 17-25’le kaybetti. Ancak maçın ikinci setiyle beraber normal oyununa dönen dünya 1 numarası Sultanlar, 25-15, 25-17 ve 25-18’lik setlerle rahat bir galibiyet elde etti. Ebrar Karakurt ile Hande Baladın 17’şer, Melissa Vargas da ürettiği 14 sayıyla millilerin skor yükünü çeken isimler oldu.

Haberin Devamı

SIRADA ÇİN VAR

Filenin Sultanları, ara vermeden bugün bir kez daha salonda olacak. Ay-Yıldızlılar, saat 15.30’da başlayacak mücadelede Çin’le karşılaşacak. Zorlu kapışma TRT Spor Yıldız’dan yayınlanacak.

 Sultanlar çok rahat

NOT: 16 ülkenin mücadele ettiği Milletler Ligi’nin etap aşamasında ilk 7’ye giren takımlar çeyrek finale yükselecek.